Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© De Mensen/VRT/VTM

Van het nieuwe seizoen van 'De Mol' tot de nieuwe fictiereeks 'Lost Luggage'.

5 nieuwe en terugkerende tv-programma’s die je deze week wil zien

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

‘Big Brother’ loopt stilaan op z’n einde en ook ‘The Masked Singer’ zit aan z’n laatste onthullingen. Maar niet getreurd, want deze week gaan er vijf programma’s (opnieuw) van start. Van het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ tot de nieuwe fictiereeks ‘Lost Luggage’: wat kijk jij zeker?

Villa Zuid-Afrika

Kathleen Aerts en haar gezin zijn terug in een tweede seizoen van ‘Villa Zuid-Afrika’. Ze nemen de guesthouse in Zuid-Afrika onder handen om er een echte droomwoning van te maken.

Vanaf 15 maart elke dinsdag omstreeks 21u30 op VTM 2.

© VTM

Blind Gekocht: Jaren Later

Jani Kazaltzis neemt het roer over van Kobe Ilsen en is presentator van het vierde seizoen van Blind Gekocht. Maar hoe gaat het met de koppels uit de voorbije drie seizoenen? Dat ontdekt de modegoeroe in ‘Blind Gekocht: Jaren Later’.

Vanaf 15 maart elke dinsdag omstreeks 21u50 op Play5.

© Play5

Restaurant Misverstand

Dieter Coppens en acht mensen met jongdementie openen het eerste restaurant in België waar het voltallige personeel de diagnose jongdementie heeft. Door hun ziekte krijgen mensen met jongdementie vaak te maken met onbegrip en moeten ze vaak verplicht stoppen met werken, waardoor hun zelfvertrouwen een deuk krijgt. Met ‘Restaurant Misverstand’ willen ze de buitenwereld te tonen wat ze wél nog kunnen.

Vanaf 16 maart elke woensdag om 20u40 op Eén.

© VRT

De Mol

Jawel, vanaf zondag is het eindelijk zover! ‘De Mol’ is terug en dat met een héél speciaal seizoen. De Vlaamse reeks bestaat namelijk al tien jaar. Gilles De Coster reist de komende weken met een groep onbekende Vlamingen langs de Canarische Eilanden.

Vanaf 20 maart elke zondag om 19u55 op Play4.

© Play4

Lost Luggage

De nieuwe fictiereeks ‘Lost Luggage’ gaat over de emotionele nasleep van de aanslagen van 22 maart 2016 in ons land. In de serie speelt Lara Chedraoui, frontvrouw van ‘Intergalactic lovers’, de hoofdrol. Haar personage politievrouw Samira Laroussa krijgt de opdracht om de honderden stuks bagage en persoonlijke items die achtergebleven zijn in de vertrekhal te ordenen en terug te bezorgen aan de eigenaars of nabestaanden. Bij elke ontmoeting voelt Samira het verdriet, maar ook de moed en de hoop van de slachtoffers.

Vanaf 20 maart elke zondag om 20u35 op Eén.

© De Mensen

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '