Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIER

Deze keer nemen de Belgen het op tegen de Nederlanders.

YES: het nieuwe seizoen van ‘Expeditie Robinson’ gaat in januari al van start

Driemaal goed nieuws op deze grijze dinsdagochtend: 1) ‘Expeditie Robinson’ komt terug, 2) het nieuwe seizoen start volgende maand al en 3) deze keer nemen 8 Vlamingen het op tegen evenveel Nederlanders. Spanning verzekerd!


‘Expeditie Robinson’ is back! In het nieuwe seizoen – dat werd opgenomen in de Filipijnen en al in januari van start gaat op VIER – vechten 8 Vlamingen en 8 Nederlanders met de honger, de natuur, de verveling en met elkaar.

Wordt de ‘Beste Robinson 2020’ een Belg of een Nederlander? Presentatoren Bartel Van Riet en Geraldine Kemper houden de lippen stijf op elkaar, maar beloven wél dat het weer een top(exp)editie wordt. ‘Het wordt nog zwaarder en nog harder!’, klinkt het.

‘Ik weet wat het is uw peren te zien en honger te hebben dus alle respect voor onze kandidaten! Hoedje af voor de volhouders!’, prijst Van Riet de kandidaten. Ook Kemper kan zich perfect verplaatsen in de Robinsons, aangezien ze in 2013 zelf deelnam aan het survivalprogramma. ‘Het is fantastisch om “Expeditie Robinson” te presenteren. Je weet wat ze voelen, de pijn en honger.’

Onderstaande teaser smaakt alvast naar meer!


Nog meer tv-nieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '