Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

'Thuis'-fans zullen de actrice wellicht herkennen...

YAY: dit najaar duikt er weer een nieuw personage op in ‘Familie’

Gisteren is het nieuwe seizoen van ‘Familie’ van start gegaan op VTM, en we hebben meteen goed nieuws voor alle fans. Dit najaar duikt er namelijk een nieuw personage op en komt de moeder van Lars en Amélie haar kinderen een bezoekje brengen. Haar intrede in de serie zal bovendien redelijk wat stof doen opwaaien. Maar hoe meer drama, hoe beter!


Niemand minder dan Janine Bischops kruipt in de huid van de 65-jarige moeder van Lars en Amélie. Janine heeft eerder al meegespeeld in ‘Thuis’, maar nu zal ze in ‘Familie’ de rol van Brigitte op zich nemen. Brigitte is een koele en afstandelijke vrouw voor wie de levensstandaard van haar gezin steeds prioriteit was, zelfs al ging dat ten koste van haar twee kinderen…

Janine zal maar tijdelijk te zien zijn in de serie, maar haar komst zal zeker niet onopgemerkt voorbijgaan. Ze heeft namelijk een nieuwtje dat gevolgen zal hebben voor een groot deel van de familie.

Ze is geen hartelijke, volkse vrouw zoals Jenny in ‘Thuis’ was. Bovendien mag ik bij mijn komst in ‘Familie’ meteen een bommetje droppen dat een effect zal hebben op verschillende personages. Spannend!


Janine gaat eind september aan de slag op de set van ‘Familie’, en op dinsdag 21 november zal ze voor het eerst te zien zijn in de serie.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '