Home Lifestyle Op deze prangende vragen willen wij een antwoord in de volgende aflevering...

Op deze prangende vragen willen wij een antwoord in de volgende aflevering van ‘Familie’

Blijft Simon steenhard liegen of vertelt hij de kwetsende waarheid?

Familie
© VTM

Vanaf volgende maandag zitten wij opnieuw elke avond voor ons televisiescherm gekluisterd, want het nieuwe seizoen van ‘Familie‘ komt eraan. De seizoensfinale eindigde met een aantal dramatische cliffhangers, dus speciaal voor jullie zetten wij die momenten nog eens even op een rijtje.

Dames en heren, cancel al jullie plannen voor maandagavond, want dan start het nieuwe seizoen van ‘Familie‘. Eindelijk! Tijdens de zomervakantie konden we de spannende avonturen van Guido en Emma volgen, maar daarmee was onze honger nog niet volledig gestild. Ons geduld werd dus serieus op de proef gesteld, en nu willen we eindelijk een antwoord krijgen op deze vijf vragen.

1

Véronique, voor wie kies je?

First things first. Véronique weet met haar gevoelens duidelijk geen blijf. De nacht voor haar huwelijk met Mathias deelde ze nog de lakens met haar jeugdliefde Lars. Toch kruipt ze na die stomende vrijpartij in haar trouwjurk, maar dan neemt haar onzekerheid opnieuw de bovenhand. Zal ze naar het altaar wandelen of gaat ze uiteindelijk toch met Lars mee? Uit de resultaten van onze poll hebben jullie een lichte voorkeur voor de tweede optie. Tja, kiezen is verliezen.

2

Wordt Simon ontmaskerd?

Wij konden onze ogen niet geloven toen we ontdekten dat Simon de ontvoerder was van Stefanie. De dochter van Benny denkt dat ze in die vieze kelder werd vastgehouden door haar stalker Jason, maar daar is niets van aan. Blijft Simon zijn trieste rol volhouden of komt de waarheid aan het licht?

3

Hoe zit het met de romances van Jan?

Tijdens de seizoensfinale vertelde Linda tegen haar (bijna ex-)man Jan dat ze een hersentumor heeft. Zal Jan voor haar zorgen of verdwijnt Linda zonder boe of ba te zeggen uit de serie? En hoe zit het met zijn vlinders voor Linda’s beste vriendin Viv? Drama à volonté.

4

Krijgt Mieke haar geheugen definitief terug?

Mieke kon zich weer een paar dingen uit het verleden herinneren. Hoera! Zal haar geheugen volledig terugkomen? En is dat wel een goede zaak voor haar man Niko? Hopelijk zorgen deze nieuwe gedachten niet voor troubles in paradise.

5

Wat is Ronald in godsnaam van plan met Guido, Emma én Mila?

We werden deze zomervakantie verwend met korte afleveringen van ‘De jacht op Emma en Guido‘. We kwamen daardoor te weten dat Ronald zint op wraak en dat hij er werkelijk alles voor overheeft om het leven van Emma en Guido voorgoed te verpesten. Hij betrekt de kleine Mila er zelfs bij. Wat is hij toch van plan? En, vooral, hoe gaat dit aflopen? We willen het nú weten!

Veep Hbo GIF - Find & Share on GIPHY

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.