Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Netflix

De serie zal ook fans van 'Lord of the Rings' kunnen bekoren.

Netflixserie ‘The Witcher’ wordt de nieuwe verslaving van ‘Game of Thrones’-fans

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Netflix heeft op Comic-Con in San Diego een teaser voor de nieuwe serie ‘The Witcher’ gelanceerd. Wie fan is van series en films zoals ‘Game of Thrones’ en ‘Lord of the Rings’, kan alvast een nieuwe verslaving aan zijn/haar lijstje toevoegen.


De nieuwe NetflixserieThe Witcher‘ is gebaseerd op de gelijknamige populaire boekenreeks van de Poolse auteur Andrzej Sapkowski. De serie vertelt het verhaal van monsterjager Geralt of Rivia, die probeert zijn plek probeert te vinden in een wereld waarin de meeste mensen slechter zijn dan de monsters die hij bestrijdt. Het noodlot brengt hem bij een machtige magiër en een jonge prinses, die een gevaarlijk geheim met zich meedraagt. De drie zijn aan elkaar overgeleverd om hun weg door het onheilspellende ‘Continent’ te vinden.

‘Game of Thrones’ en ‘Lord of the Rings’


Voor wie houdt van series en films zoals ‘Game of Thrones‘ en ‘Lord of the Rings‘ is deze gloednieuwe Netflixreeks een echte must see. De hoofdrol van Geralt wordt gespeeld door ‘Man of Steel’-acteur Henry Cavill. De twee andere hoofdrollen, van Ciri en Yennefer, nemen nieuwkomers Freya Allan en Anya Chalotra op zich.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Een releasedatum is voorlopig nog niet bekend, maar de serie zou nog voor eind 2019 op Netflix van start gaan. Zodra er een officiële datum is, lees je het hier!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '