Home Lifestyle Hunker jij naar het tweede seizoen van ‘You’? Probeer dan eens ‘Secret...

Hunker jij naar het tweede seizoen van ‘You’? Probeer dan eens ‘Secret Obsession’ op Netflix

Opgelet: dit artikel bevat spoilers!

© Netflix

Op het tweede seizoen van ‘You’ is het nog even wachten, maar wie de smaak te pakken heeft, kan nu op Netflix kijken naar de film ‘Secret Obsession’. Het verhaal draait om Jennifer, die door haar stalker Russel ontvoerd wordt, maar ook zij laat zich – net als Beck in ‘You’ – niet zo makkelijk doen.

De jonge Jennifer wordt na een auto-ongeval met geheugenverlies wakker in het ziekenhuis. Gelukkig is haar man – of dat wil hij ons toch doen geloven – Russel er om haar op te vangen. Wanneer hij haar meeneemt naar hun (toevallig) erg afgelegen huis, komen haar herinneringen langzaamaan terug. Ook op het politiekantoor zijn ze achterdochtig, en zo weten de twee de stalker uiteindelijk te slim af te zijn.

Klinkt zeker niet slecht als je het zo leest, maar online zijn ze lang niet zo enthousiast over de film. Zo noemt The Guardian het een goedkope film en krijgt ‘Secret Obsession’ ook op andere platformen vaak maar twee sterren. Natuurlijk is het aan jou om zelf een mening te vormen, en wie weet ben je het niet eens met de voorlopig eerder slechte reviews. Hieronder vind je alvast de trailer van de nieuwe Netflixfilm, maar wees gewaarschuwd: hij bevat namelijk al enkele spoilers.


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.