Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

ZALIG: niet-abonnees kunnen de Netflixfilm ‘To All the Boys I’ve Loved Before’ nu gratis bekijken

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Vandaag is het eindelijk zover: de romantische komedie ‘To All the Boys: P.S. I Still Love You’ staat op Netflix. Perfecte timing, want het is een ideale film om samen met je lief op valentijn te bekijken. Toch denkt Netflix dit jaar ook aan alle happy singles, want de streamingdienst heeft een klein cadeautje voorzien.


Neen, hoofdrolspeler Noah Centineo zal je vrijdagavond niet komen verrassen met een bos bloemen, maar hij komt wel aardig dicht in de buurt. Iedereen kan de film ‘To All the Boys I’ve Loved Before‘ namelijk gratis en voor niets op Netflix bekijken, ook niet-abonnees! Het enige wat je daarvoor moet doen, is op deze link klikken.

Nieuwe jongen


De film verscheen in 2018 op Netflix en was meteen een schot in de roos. Zowat iedereen zwichtte voor het mierzoete liefdesverhaal en er werd dan ook snel beslist dat er een vervolg zou komen op de romantische avonturen van Lara Jean Covey. En ook die film is nu een feit, want ‘To All the Boys: P.S. I Still Love You’ staat vanaf vandaag op Netflix. De film is gebaseerd op het tweede gelijknamige boek uit de trilogie van Jenny Han. Lara Jean bevindt zich in de allernieuwste film in een lastig parket, want een nieuwe jongen maakt zijn opwachting en schudt haar gevoelens flink door elkaar.

Wie de eerste film nog niet gezien heeft: shame on you! Gelukkig kan ook jij nu gratis en voor niets als blok voor het verhaal – of voor Noah Centineo – vallen dankzij de gratis link die Netflix ons bezorgde. Hij blijft nog geldig tot en met 10 maart. Die valentijnsdate met jezelf is bij deze dan ook geregeld. You’re welcome!

Lees ook :

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '