https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Naar welke film kijk jij het meest uit?

Deze 11 films, waaronder ‘Swiped’ met Noah Centineo, staan vanaf juli op Netflix

Ysaline Pollet

Juli is niet alleen gevuld met een heleboel nieuwe seizoenen van onze favoriete series. Netflix zet in de zomermaand namelijk ook een hele lading films op het streamingkanaal, waaronder ‘Swiped’, met Noah Centineo in de hoofdrol. Yes!

Couples Retreat


Vier koppels gaan samen op vakantie naar een tropisch resort, waar ze moeten deelnemen aan alle activiteiten en therapiesessies die aangeboden worden.

Vanaf 1 juli

It’s Complicated


De vonk tussen de gescheiden Jane (Meryl Streep) en Jake (Alec Baldwin) wordt opnieuw aangewakkerd nadat ze samen het afstudeerfeest van hun zoon hebben bijgewoond. Maar er is één probleem: hij is getrouwd.

Vanaf 1 juli

Daddy’s Home 2


Brad (Will Ferrell) en Dusty (Mark Wahlberg) zijn eindelijk aan elkaar gewend geraakt, maar moeten nu omgaan met hun eigen opdringerige vaders.

Vanaf 29 juli

Swiped


James (Kendall Ryan Sanders), eerstejaars aan de universiteit en computergenie, wordt door zijn kamergenoot en playboy Lance (Noah Centineo) gevraagd om een datingapp te ontwikkelen. Maar wanneer James erachter komt dat ook zijn gescheiden moeder de app gebruikt, wordt alles ineens veel ingewikkelder.

Vanaf 1 juli

Dark Shadows


Na 200 jaar in gevangenschap is vampier Barnabas Collins (Johnny Depp) vrij en kan hij eindelijk terug naar huis, maar hij moet zijn disfunctionele afstammelingen beschermen tegen de heks die hem heeft vervloekt.

Vanaf 1 juli

Bridesmaids


Een strijd tussen twee bruidsmeisjes die willen bewijzen wie de allerbeste vriendin is van de bruid, resulteert in een wild avontuur.

Vanaf 1 juli

The Shallows


Nancy (Blake Lively) wordt tijdens het surfen aangevallen door een witte haai. Daardoor komt ze op een rots terecht die zich op bijna 200 meter van het strand bevindt. Raakt ze weer veilig aan land?

Vanaf 21 juli

Marvel Thor: Ragnarok


Thor (Chris Hemsworth) zit gevangen op planeet Sakaar. Hij moet zo snel mogelijk terugkeren naar Asgard om Ragnarök en de vernieling van zijn wereld, die de machtige Hela (Cate Blanchett) in gang heeft gezet, tegen te houden.

Vanaf 7 juli

IT


In de zomer van 1989 slaat een groep kinderen de handen in elkaar om een monster dat van gedaante kan verwisselen, te verslaan. Het monster vermomt zichzelf als clown en aast op kinderen in Derry, Maine.

Vanaf 12 juli

Patriots Day


‘Patriots Day’ is gebaseerd op de feiten die op 15 april 2013 plaatsvonden. Tijdens de marathon in Boston ontploffen twee bommen. Na de aanval vervoegen politieagent Tommy Saunders (Mark Wahlberg), FBI-agent Richard DesLauriers (Kevin Bacon) en commissaris Ed Davis (John Goodman) de moedige overlevenden, eerstehulpverleners en andere vrijwilligers om de verdachten op te sporen.

Vanaf 15 juli

Blow


In slechts enkele jaren werd George Jung (Johnny Depp), voetbalster op de middelbare school, de grootste importeur van cocaïne wereldwijd. Hij lag aan de basis van een snelle en gewelddadige revolutie in de drugshandel.

Vanaf 1 juli

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content