Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Ze wordt onverwacht herenigd met haar beste vriendin én meter van haar dochterje.

Natalia krijgt de verrassing van haar leven in ‘James de musical’

Annelies Hart

Het ontbreekt Vlaanderen niet aan succesvolle musicalproductie, maar toch vond James Cooke dat er nog iets miste. Hij besloot het heft in eigen handen te nemen en musicals te maken over het leven van acht bv’s. Natalia mocht de spits afbijten en hield het alvast niet droog.

In 2003 stond ze nog totaal onbekend voor de jury van ‘Idool’ en vandaag zetelt ze zelf als jurylid in programma’s als ‘The Voice van Vlaanderen’ en vult ze met gemak het Sportpaleis. Ja hoor, de eerste aflevering van ‘James de musical’ wordt volledig gewijd aan Natalia.

James Cooke vond dat zijn goede vriendin deze theatrale zangstonde meer dan verdiend had en vroeg haar dus een tijdje geleden of hij zich mocht laten gaan. Het antwoord was een volmondige ‘ja’, dus koos James 5 belangrijke momenten uit Natalia’s leven en toverde die om tot een muzieknummer. Met ‘Lieve superman’, brengt hij bijvoorbeeld een emotioneel eerbetoon aan Natalia’s overleden vader. 

Trotse meter

Natalia is ondertussen ook mama geworden van een dochtertje, Bobbi-Loua. Als meter koos ze haar hartsvriendin Anastacia, maar door de verre afstand tussen de twee en de coronacrisis, hebben Bobbi-Loua en haar meter elkaar nog nooit ontmoet. James besloot daar verandering in te brengen.

Benieuwd wie de volgende musical krijgt? Kijk dan naar ‘James de musical’ elke donderdag om 20u35 op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '