https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Was het Véronique, Marie of toch nog iemand anders?

AHA: eindelijk weten we wie er achter de moordpoging op Amélie zit

Voor ‘Familie’-fans was vanavond het moment van de waarheid eindelijk aangebroken. In de aflevering van daarnet kwamen we na maandenlang wachten te weten wie er achter de moordpoging op Amélie zit.


Heeft Véronique het gedaan of zat ze al die tijd onschuldig in de gevangenis? Dat is de vraag die al maanden in het hoofd van elke ‘Familie-fan rondspookt. Lars was ervan overtuigd dat zijn ex Marie achter de moordpoging op zijn zus zat, maar in de aflevering van vanavond  kwamen we te weten dat de CEO van Fashion ongelijk had.

Nu is Marie allesbehalve een heilig boontje, maar met deze affaire bleek ze niks te maken hebben. Voor echte fans was het namelijk al een aantal dagen duidelijk dat Marie-Rose achter de steekpartij zat. Zo had ze Marnix afbetaald en kon je in de voorbije afleveringen zien dat ze elk moment kon bezwijken onder de druk.

‘Gij hebt Amélie neergestoken!’


Vanavond is de bom dan ook pas echt gebarsten, want Lars ontdekte net op tijd dat zij de dader was. Hij beschuldigde Marie-Rose dan ook voor een volle rechtszaal en zij kon zijn beschuldigingen niet langer ontkennen. Op haar motief is het nog even wachten tot maandag en dan worden er meteen nog een paar andere zaken duidelijk. Na het weekend krijgen we meer nieuws over de dood van Evy en krijgt de arrestatie van Niko voor de dood van Vereecken een vervolg.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content