Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘Ik was vroeger echt een bodybuilder.’

Ontmaskerd: déze persoon kroop in de huid van Minotaurus in ‘The Masked Singer’

Voor de figuren in ‘The Masked Singer’ begint het stilaan héél warm te worden onder hun maskers, want de finale is in zicht. Zeker nu ze in de ‘Big Bang’ terechtgekomen zijn, de fase waarin de zangers hun echte stemmen laten horen. En dat zorgde ervoor dat Minotaurus ontmaskerd werd.

In de achtste aflevering van ‘The Masked Singer’ vervolledigt Karen Damen het speurdersteam opnieuw. Naast Kevin Janssens, Julie Van den Steen en Kamal Kharmach speurt ze ijverig verder naar die zes overgebleven gemaskerde figuren. En dat werd deze week nét iets makkelijker, want Kamal was al een tijdje de hoofdverdachte voor Champignon. Zijn naam konden ze dus al van het verdachtenlijstje schrappen.

Operazanger

Helaas zat het er voor Minotaurus op deze week, maar wie zit er nu onder dat verdomde kostuum? De juryleden hadden hem de voorbije afleveringen al gedoopt tot internationale ster en operazanger. Maar in de laatste aflevering gokten ze alle vier op Jan Van Looveren. En dat bleek hélemaal correct te zijn.

Nadat de maskers waren afgevallen vertelde Jan over zijn vroegere hobby: ‘Ik was vroeger echt een bodybuilder, ik heb zelfs aan enkele wedstrijden meegedaan.’ En ook de clown is natuurlijk makkelijk te verklaren, want Jan Van Looveren is al jaren de stem achter de Studio 100-clown Bumbalu.

En ook met zijn operazangkunsten verbaasde Jan het hele publiek. ‘Ik heb een luide stem en als ik iets anders in mijn carrière had moeten doen was het misschien operazanger. Ik heb ooit van iemand gehoord: “Jij hebt je carrière gemist als operazanger. Als je geschoold was geweest, dan had je dat gekund”. Dat is blijven nazinderen. Misschien belt de manager van Pavarotti mij nog op’, grapt de Minotaurus.

Vind je het jammer dat Minotaurus eruit ligt? Niet getreurd want ook hij zal erbij zijn op de liveshows van ‘The Masked Singer in Concert’ in het Sportpaleis.

‘The Masked Singer’ zie je elke vrijdag om 20u35 op VTM en op VTMGO.

Lees ook:

masked singer champignon
alloo sexpliciet pornoactrice jada
bestemming x vier kandidaten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '