Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Én je kan er extra tips scoren over de Masked Singers die dan nog steeds niet onthuld zijn.

YES: dit is de volledige line-up van ‘The Masked Singer in Concert’

Speur jij elke vrijdagavond mee met kijkend Vlaanderen naar de identiteiten die onder de spectaculaire kostuums van ‘The Masked Singer’ schuilen? Krijg jij maar niet genoeg van de leuke optredens? Say no more, want binnenkort kan jij maar liefst zestien (!) Masked Singers zien schitteren op het podium van het Sportpaleis.

Masked Singers over alle seizoenen heen bundelen hun krachten samen voor ‘The Masked Singer in Concert’ op zaterdag 15 april in het Sportpaleis in Antwerpen. Van Miss Poes tot Champignon, wie wil jij graag live aan het werk zien?

Wie o wie?

‘The Masked Singer in Concert’ belooft een geweldige liveshow te worden. Zestien Vlaamse Masked Singers rapen al hun moed bijeen om het dak van het Sportpaleis eraf te knallen met spetterende optredens. Dat Wolf (Kevin Janssens), Miss Poes (Camille), Koningin (Sandra Kim) en Ridder (Loredana) uit de vorige seizoenen en Skiwi (Herman Verbruggen) en de voorlopig nog onbekende Leeuw, Hippo en Foxy Lady uit het huidige seizoen van de partij zouden zijn, werd al bevestigd.

Deze sterren worden nu ook vergezeld door Duiker (Gio Kemper), Konijn (Conner Rousseau), Vlinder (Anouk Matton) en de nog te onthullen Tovenaar, Raaf, Minotaurus, Mummie en Champignon. Het spektakel wordt gehost door niemand minder dan Jens Dendoncker.

The Masked Singer in Concert
© VTM

Exclusieve tips

Van deze zestien personages zullen er de dag van het concert nog steeds vier onbekend zijn. Naast straffe zangprestaties en verrassende mash-ups en duetten, kan je over vier figuren dus nog exclusieve tips scoren. De Guessing Game gaat gewoon verder op de planken in het Sportpaleis. En dat zou weleens cruciale informatie kunnen zijn, want de grote finale van het derde seizoen van ‘The Masked Singer’ is amper twee weken later!

Wil jij er graag bij zijn? Je kan tickets kopen voor de middag- of avondshow via VTM. Een ticketje kost tussen de € 25 en de € 55.

Lees ook:

mavka
de verhulstjes
viva la feta

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '