Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Ze verdween op het einde van de seizoensfinale…

OMG: Mieke duikt op mysterieuze wijze terug op in ‘Familie’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Alweer nieuwe intriges in ‘Familie’-land! Nadat Mieke op het einde van de seizoensfinale verdween en zelfs dood werd gewaand, is ze nu terug. En hoe! In de aflevering van vrijdagavond was te zien hoe ze anoniem aan het chatten was met haar vader vanuit de Ardennen…

In de seizoensfinale van ‘Familie’ in juni was te zien hoe Mieke spoorloos verdween na een heftige ruzie met Niko en Sam. Het enige wat we zagen was een plas bloed en het duo dat op de vlucht sloeg voor de politie, omdat ze verdacht werden van de moord op Mieke. Haar verdwijning is sindsdien één groot mysterie. Dat nu eindelijk ontrafeld zal worden.

Blonde coupe

In de aflevering van vrijdagavond dook Mieke namelijk plots weer op, maar dan met een blonde coupe in plaats van haar bruine lokken! In onderstaand fragment zien we hoe Miekes vader Jan aan het chatten is met een zekere Andreia, maar naar het einde van de video toe wordt onthuld dat Andreia eigenlijk Mieke is, maar dan met blond haar. Ze houdt zich schuil in een huis de Ardennen.

Daardoor ontstaan er nu natuurlijk een heleboel vragen, zoals wat is er die bewuste dag gebeurd? Van wie was het bloed? En keert Mieke volledig terug? De antwoorden krijgen we de komende weken.

‘Familie’ is elke weekdag omstreeks 20u te zien op VTM en VTM Go.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '