Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘Vergeet dit nooit meer’, drukt Laura hem op het hart.

PREVIEW: Ezra krijgt staande ovatie na straffe Blind Audition in ‘The Voice Kids’

Annelies Hart

Vorige week kon je genieten van de eerste Blind Auditions van het nieuwe seizoen van ‘The Voice Kids’. Vanavond is het tijd voor de tweede lading audities en in de eerste beelden is meteen te zien hoe een van de jonge talenten een staande ovatie krijgt van het publiek én de coaches.

Tijdens de eerste aflevering ging doorwinterde coach Laura Tesoro aan de haal met heel wat jong talent. ‘Tegen het einde van de Blind Audition zit mijn team vol toppers’, lacht Laura. En dat is ook kersverse coaches Pommelien Thijs en Coely niet ontgaan. ‘We need to step up our game!’, klinkt het vastberaden bij Coely.

Vanavond dus nog een kans om hun team aan te vullen met jong talent, want daar is alvast geen gebrek aan. In de eerste beelden van de tweede Blind Auditions is te zien hoe de 14-jarige Ezra de hele zaal inpalmt met zijn loepzuiver gezang.

Staande ovatie

Ezra waagt zijn kans met het nummer ‘Spaceman’ van Sam Ryder. Een zeer moedige keuze, aangezien het liedje heel wat indrukwekkende vocale uithalen bevat. De 14-jarige wint dan ook de hele zaal én de coaches voor zich door het liedje foutloos voor te dragen.

Natuurlijk draaien alle vier de coaches om, maar wie overtuigt de talentvolle Ezra om naar zijn of haar team te komen? ‘Jij hebt net een staande ovatie gekregen na je Blind Audition. Neem dit even in je op en vergeet het nooit meer’, aldus Laura.

Slaat ze opnieuw haar slag, of kiest Ezra voor een van de drie andere coaches? Je ziet het vrijdagavond om 20u40 op VTM of op VTM GO.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '