Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De zangeres reageerde op hilarische wijze op het bericht dat Melissa in gesprek zou zijn voor de rol.

Melissa McCarthy als Ursula in ‘The Little Mermaid? Niet als het van Lizzo afhangt

De live-actionremakes van Disney blijven maar komen. Na ‘Aladdin’ en ‘The Lion King’ staat ook ‘The Little Mermaid’ op de planning. Melissa McCarthy zou alvast in gesprek zijn voor de rol van Ursula, maar ze krijgt op Twitter concurrentie van niemand minder dan zangeres Lizzo.


Net zoals bij de live-actionremake van ‘Aladdin’ en ‘The Lion King’ zal ook ‘The Little Mermaid’ bestaan uit een topcast. Volgens Variety hebben ze bij Disney alvast iemand op het oog voor de rol van Ursula. Zo zou Melissa McCarthy al enkele keren op gesprek zijn geweest. Heel wat mensen zijn alvast enthousiast over de keuze van de makers, maar enkele Twitteraars hebben zo hun bedenkingen.


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Niemand minder dan Lizzo reageerde namelijk op de geruchten en dat deed ze op hilarische wijze. Zo deelde ze het bericht op haar Twitteraccount met een droevige emoji, maar dat was nog lang niet alles. Ze deelde namelijk ook een iets ouder filmpje waar ze verkleed is als Ursula en het nummer ‘Poor Unfortunate Souls’ zingt. Wij vinden Melissa alvast hilarisch, maar na het zien van onderstaande video moeten we eerlijk toegeven dat we ook de zangeres een meer dan geschikte kandidate vinden!


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Voorlopig werd er alleszins nog niets officieel bevestigd en kan het nog alle kanten uit. Ook wie de hoofdrol van Ariel speelt, is voorlopig nog niet geweten. In oktober ging er wel een gerucht de ronde dat Zendaya in de huid van het personage zou kruipen. ‘Voorlopig gaat het enkel om geruchten dus we zullen zien’, zij ze destijds in een interview met People.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '