https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Play4 & YouTube @Party Piet Pablo

Het filmdebuut van de twee heren ziet er behoorlijk grappig uit.

Martien Meiland en Mol Lennart hebben rol in populaire Nederlandse Sinterklaasfilm

Herlinde Matthys

Zowel Martien Meiland als de Mol Lennart maken in oktober hun filmdebuut in de populaire Nederlandse film ‘De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje’. De twee heren duiken op in de grappige trailer.


Martien Meiland is binnenkort opnieuw te zien in een chateau. Dit keer niet in Frankrijk, maar in Spanje! Voor je denkt dat die man alwéér verhuisd is, het gaat om een rolletje in een film. Meer bepaald een populaire Nederlandse Sinterklaasfilm. In ‘De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje’, het vervolg op ‘De Grote Sinterklaasfilm’ van 2020, zal de grappige Nederlander de rol spelen van kasteelheer Jean Claude. Een rol die hem natuurlijk op zijn lijf geschreven is. Hij blijft als we de trailer mogen geloven ook helemaal zichzelf, want we horen hem een paar keer gillen zoals alleen hij dat kan. ‘Claire weet nog van niks, dus ik ben benieuwd hoe zij zal reageren’, zei Martien eerder in De Telegraaf.

Filmdebuut maal 2


Martien Meiland is trouwens niet de enige die zijn filmdebuut maakt in deze prent. Ook de Mol van het afgelopen seizoen Lennart duikt op in de film. Hij speelt wethouder Van Vleuten. Benieuwd of hij ook in de film de boel zal willen saboteren. Het verhaal gaat over twee boeven Mammie en Stan die wanneer ze uit de gevangenis komen wraak willen nemen op Sinterklaas. Die heilige man heeft er namelijk voor gezorgd dat ze achter de tralies belandden.

Ze hebben een snood plannetje om de Sint te saboteren. Ze reizen naar Spanje en sluiten hem en zijn Pieten op in zijn kasteel zodat ze niet naar Nederland kunnen komen om alle kindjes te verrassen. Zal het Sinterklaas en zijn Pieten toch lukken om de boeven te slim af te zijn? Je ziet het vanaf 6 oktober in de de Nederlandse bioscoopzalen. ‘De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje’ speelt volgens de website van Kinepolis in ons land vanaf 20 oktober.

Jong en oud


Naast Martien en Lennart zijn de rollen weggelegd voor YouTube-ster Party Piet Pablo, Robert ten Brink als Sinterklaas, Chris Tates als Hugo Hogepief, Noraly Beyer als burgemeester en Pamela Teves en Filip Bolluyt als boeven Mammie en Stan. De trailer bewijst alleszins dat het een toffe film voor jong en oud is. Want hey, Sinterklaas mag toch ook nog steeds iets in ons fancy schoentje komen leggen toch?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content