Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

En die belooft weer hilarisch te worden

Makers van ‘The Simpsons’ krijgen nieuwe show op Netflix

Fans van ‘The Simpsons’ en ‘Futurama’: goed nieuws! De makers achter de populaire series komen met een nieuwe show op Netflix en die belooft weer hilarisch te worden.


Wij werden al enthousiast bij het horen van Matt Groening, maar ook de cast van de nieuwste show zit er niet naast. Zo zouden Matt Berry (‘The IT Crowd’), Noel Fielding (‘The Might Boosh’) en John DiMaggio en Billy West van ‘Futurama’ zelf al getekend hebben. Naam van de nieuwe serie: ‘Disenchantment‘, een volwassen geanimeerde comedy-fantasy-serie die in het verkwikkende middeleeuwse koninkrijk van Dreamland plaatsvindt. En Netflix zou naar verluidt dus al twintig afleveringen besteld hebben!

 

Mythische figuren en human fools


In de serie volgen we de avonturen van prinses Bean – die weleens een glaasje lust -, haar geestige elf Elfo en haar persoonlijke demon Luci. Gaandeweg komt het hilarische trio andere mythische figuren en human fools tegen. ‘”Disenchantment” gaat over het leven en de dood, liefde en seks en hoe je moet blijven lachen in een wereld vol lijden en idioten, ondanks alles wat ouderen en tovenaars en andere jerks je vertellen,’ vertelt ‘The Simpsons‘-creator Groening.

 

‘Disenchantment’ zal in 2018 op Netflix te zien zijn. Can’t wait!

 

https://giphy.com/gifs/season-17-the-simpsons-17×10-xT5LMHxhOfscxPfIfm

 

Bron: Joe.co.uk


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '