Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Streamz

Onze mond viel weer een paar keer open van verbazing.

Pijnlijke herkoppeling, eerste kriebeltjes en verrassende exits in ‘Love Island’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Casa Amor zit erop, dus het is tijd voor een herkoppeling. We zagen afgelopen zaterdag al dat dit voor de nodige barstjes in de bestaande koppels zorgde. De rest van de duo’s maakt nu hun al dan niet verrassende keuze bekend.

Opgelet, spoiler alert!

Marvin bracht Lio mee naar de villa waardoor Mara single achterblijft. Fé en Lennert kozen voor elkaar, en Sunita herkoppelde tot grote verbazing van de mannelijke islanders met Mert. Merijn had een goeie klik met Imen in Casa Amor, maar wilde toch verder ontdekken wat het met Sunita kon worden. Iets waar hij ferm spijt van had toen hij ontdekte dat zij hem aan de kant had geschoven. ‘Ik ben in shock’, zegt Merijn. ‘Maar als je zoiets speciaal in drie dagen vergeet, dan zie ik mezelf niet samen met zo’n vrouw.’

Unieke connectie

‘Ik heb een leuke meid niet meegenomen omdat ik dit met Sunita verder wilde uitzoeken’, aldus een teleurgestelde Merijn. ‘We kunnen buigen, maar niet breken. Ik ben nog altijd even verliefd op mezelf.’ Voor Jotti kwam Casa Amor als een godsgeschenk, want zij zat in een vriendschappelijke relatie met Yousri. Zij herkoppelt met Cas. ‘Deze man trok onmiddellijk mijn aandacht’, zegt Jotti. ‘We hebben een bepaalde klik of aantrekking. Ik had nooit verwacht dat het zo snel ging gaan, maar het voelt heel goed.’ ‘Ik heb een bloedmooie vrouw naast me en we hebben iets uniek’, vertelt Cas op zijn beurt. ‘Er is zeker een kriebel.’

Yousri stapte de villa opnieuw binnen met Raphaëlla aan z’n zijde en kreeg een goedkeurend duimpje van Jotti. Toch is er niks tussen hen twee. ‘Ik gun Raffi toch een kans op liefde’, aldus Yousri. ‘We zijn een vriendschapskoppel.’ ‘Ik ben heel blij om hier terug te zijn’, vertelt de bombshell.

Surprise

Als laatste mocht Amandine haar keuze bekendmaken. ‘Ik miste Jules meer dan ik dacht’, geeft ze toe. ‘Ik heb met iedereen goed gebabbeld, maar ik voel die romantische klik niet met iemand.’ Daarom besloot ze om trouw te blijven aan Jules. Helaas denkt die laatste daar anders over en stapt hij de villa binnen met bombshell Lisa. ‘Ik heb het niet gemakkelijk gehad’, legt Jules uit. ‘Ik had diepgaande gesprekken met haar en dat miste ik tussen ons. Ik wil haar graag beter leren kennen. Amandine is een topdame en ik vind het jammer dat ik haar moet teleurstellen en misschien zelfs kwetsen.

Exits

Dat betekent natuurlijk dat de villa overbevolkt was en dat er een aantal islanders hun valiezen moesten pakken. De koppels mogen gelukkig twee van de overgebleven vrijgezellen redden. De vrouwen beslisten welke vrouw er mag blijven en de mannen welke man. Bij de jongens was er geen twijfel mogelijk: hun maatje Merijn mag het avontuur verderzetten. De vrouwelijke bombshells vertelden dat Merijn en Imen een goede klik hadden en willen daarom die laatste een kans op liefde met hem gunnen. De rest volgde die denkwijze niet en ze kozen toch voor hun vriendinnetje Amandine.

Alsof de avond nog niet genoeg verrassingen kende, mochten de kijkers ook op hun favoriete All Star stemmen en dat is Imen. Ook zij mag dus nog wat langer in de villa vertoeven, tot grote vreugde van Merijn en zijn ‘broeders’. Dat betekent dat Mara, Josephine-Charlotte, Martin, Mac en Noah naar huis moesten vertrekken.

Eerste ruzie

Nu mogen we weer gerust ademhalen. Of toch niet... Amandine zorgde nog voor een moment waarop onze mond openviel van verbazing. Zij besliste uiteindelijk toch zelf om de villa te verlaten na een gesprek met haar vriendin Raffi die vertelde dat Jules echt wel een hechte band heeft met Lisa. ‘Ik denk dat jij beter verdient’, zegt de bombshell. ‘Ik vind het nutteloos dat ik hier blijf’, besluit Amandine. ‘Ik heb namelijk niet het gevoel dat ik me zou kunnen openstellen voor iemand anders.’

En tot slot hadden Fé en Lennert ook hun eerste onenigheid, omdat Fé tijdens een uitdaging twee mannen kuste. ‘Het voelt niet alsof je grenzen kan trekken’, zegt Lennert teleurgesteld. ‘Dit is moeilijk voor mij. Ik ben niet boos, maar m’n gevoel is geraakt. Ik vind het niet leuk dat dit is gebeurd.’ Gelukkig maken de twee het snel weer goed. ‘Ik heb er oprecht spijt van en ik hoop dat hij mij weer kan vertrouwen’, aldus Fé.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '