Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Denver bedriegt zijn Mónica Gaztambide al...

QUÉÉÉ? ‘La casa de papel’-acteurs kussend gespot

In ‘La casa de papel’ is hij smoorverliefd op Mónica Gaztambide, maar in het echte leven heeft Jaime ‘Denver’ Lorente (31) het voor een andere bekende schone. De acteur staat op de cover van een Spaans showbizzmagazine zoenend te pronken met María Pedraza (22), die in ‘La casa de papel’ studente Alison Parker speelt.

Collega’s of koppel?


Jaime Llorente en María Pedraza kennen elkaar dus al van ‘La casa de papel’, maar het is waarschijnlijk dat de vonk oversloeg op de set van die andere Spaanse Netflixserie, ‘Élite’. Daarin hebben de twee namelijk – spoiler alert – heel wat romantische scènes samen. Nu blijkt dat de twee de romantiek ook naast de set verderzetten, want het Spaanse blad Cuore kon foto’s van de twee hand in hand en kussend in de straten van Madrid bemachtigen. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, nietwaar?

 


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

 

Jaime en María deelden zo’n twee weken geleden al een foto samen op Instagram, maar daarop waren ze nog niet lovey dovey. Vermoedelijk hadden de twee hun relatie liever nog een tijdje geheim gehouden.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Verliefd op en naast het scherm


In ‘Élite’ speelt de 22-jarige Pedraza een studente, net als in ‘La casa de papel’ dus. Jaime Lorente speelt de broer van een van haar medestudenten. Hun personages, Marina en Nano, worden verliefd op elkaar, waarna er heel wat dingen tussen de twee gebeuren die we niet gaan verklappen.

De chemie tussen de twee spat van het scherm in de spannende serie, dus we geloven graag dat die deels niet geacteerd is. Mocht je trouwens nog op zoek zijn naar een nieuwe Netflixserie, is ‘Élite’ zeker een aanrader. Op het derde deel van ‘La casa de papel’ gaan we helaas nog een tijdje moeten wachten.

Meer ‘La casa de papel’: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '