Home Lifestyle ZIEN: de bende van ‘La casa de papel’ is weer samen voor...

ZIEN: de bende van ‘La casa de papel’ is weer samen voor het derde seizoen

Maar wat doet Berlín in de video?

La casa de papel
© Netflix

De bende is back! De productie van het derde deel van ‘La casa de papel’ is officieel van start gegaan en om dat te vieren, stuurde Netflix zonet een teaservideo uit. Daarin krijgen we al flink wat info over wat we mogen verwachten in de nieuwe afleveringen.

Parte tres

Ten eerste: iedereen is terug! Na el Profesor, verschijnen ook Tokio, Río, Nairobi, Helsinki, Denver en zijn Mónica Gaztambide op het appel. Die laatste werd trouwens officieel lid van de bende en kreeg daarom de naam Estocolmo, ofwel Stockholm, naar het syndroom dat haar verliefd deed worden op haar gijzelnemer Denver. We wisten trouwens al dat de bende opnieuw een kraak zal beramen, en dat de makers een goede reden vonden waarom de bendeleden dat zouden doen, aangezien ze nu rijk zijn.

De acteurs komen in de video samen op de tonen van ‘Bella ciao’ om het scenario van het derde deel te doorlopen, maar er staan meer dan zeven stoelen. Die zijn voor de nieuwe bendeleden: Bogotá, Alicia, Tamayo en el Ingeniero. Zij nemen de plaats in van de bendeleden die het leven lieten tijdens de vorige overval: Moscú, Oslo en Berlín. Hoewel…die laatste verschijnt op het einde van de video. Een heropstanding uit de doden? Aangezien de productie pas begonnen is, zal het nog wel even duren voor we antwoord krijgen op die vraag. Maar in 2019 zou het derde deel zeker op Netflix moeten staan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer series om naar uit te kijken: