Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIER

Ilsen, die zelf superfan is van het programma, mag van de VRT even de overstap maken naar VIER.

Kobe Ilsen vervangt Dina Tersago in ‘Blind Gekocht’

Sinds het nieuws over het afscheid van Dina Tersago ons bereikte, hadden we enkele potentiële presentatoren voor ‘Blind Gekocht’ in ons hoofd. Maar VIER wist ons woensdagavond danig te verbazen. Kobe Ilsen, een echt VRT-gezicht, maakt een tijdelijk zijstapje naar VIER om Dina op te volgen. Dat maakte hij bekend in ‘Het Rad’.


Dina Tersago kreeg een vast contract bij VTM, wat betekent dat ze na twee seizoenen afscheid moet nemen van ‘Blind Gekocht’ op VIER. Woensdagavond maakte Kobe Ilsen, die voor een dag letterzetter was in het nieuwe VIER-programma ‘Het Rad’, bekend dat hij degene is die in het komende seizoen de koppels van ‘Blind Gekocht’ zal begeleiden, geruststellen en troosten wanneer het nodig is.


 

De keuze is opvallend omdat Ilsen gekend is als een echt VRT-gezicht. Hij presenteert al meer dan tien jaar programma’s op Eén, waaronder ‘Volt’, ‘Over eten’, ‘Op één’ en ‘De drie wijzen’. ‘Toen de vraag kwam om “Blind Gekocht” te presenteren, heb ik naar onze grote bazen bij de VRT gebeld en die gaven mij een go’, vertelde Ilsen aan presentator Peter Van de Veire in ‘Het Rad’. Van de Veire maakt dezelfde zijstap van de VRT naar VIER met zijn nieuw programma. Vorige winter presenteerde de MNM-stem ook al ‘De Battle’ op VIER.

Bart en Béa will be back!


De belangrijkste vraag is natuurlijk of Bart en Béa te zien zullen zijn in het derde seizoen. Daarover heeft Kobe goed nieuws. ‘Ik had Bart en Béa al aan de lijn en zij hebben me warm onthaald’, zegt de presentator. Ilsen belde ook naar Dina, die hem haar zegen gaf. ‘De fans van het programma mogen er gerust in zijn dat we met heel veel liefde en respect voor het programma, haar medewerkers en de nieuwe koppels er een fantastisch derde seizoen van gaan maken’, voegt hij er nog aan toe. ‘Ik mag nog niks verklappen, maar met wat ik nu al gezien heb, belooft het een topreeks te worden.’ Het derde seizoen van ‘Blind Gekocht’ zal vermoedelijk in het voorjaar van 2021 te zien zijn.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '