Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Eén/ VTM/ Eén

Het nieuwe datingprogramma 'Uit de kleren' zal je doen cringen, maar geef toe, je wil het toch gezien hebben?

9 kijktips om je deze week niet te vervelen

 Elke maandag verzamelt onze tv-redactrice de leukste kijktips van de week, zodat je je bijna niet kán vervelen.


Euphoria – Part Two: Jules


Afgelopen weekend verscheen de tweede speciale aflevering die de ‘Euphoria’-makers in volle coronatijd opnamen. Daarmee willen ze het wachten op seizoen 2 verzachten. De eerste special, die in december verscheen, draaide rond het hoofdpersonage, de drugsverslaafde Rue. In de tweede special staat Jules centraal, Rue’s beste vriendin/geliefde. In ‘F**k Anyone Who’s Not a Sea Blob’ reflecteert Jules op het voorbije jaar. Hunter Schafer, de trans actrice die Jules speelt, werkte als producer mee aan de aflevering.

Nu op Streamz. 

© HBO

Lisa


Wordt Lisa de nieuwe Sara? Vanaf vanavond komen we het eindelijk te weten. In de gloednieuwe telenovelle van VTM speelt Tinne Oltmans de hyperverlegen Lisa die een job wil scoren bij een marketingbureau. Stiekem wil ze ook een lief scoren, meer bepaald de knappe zoon van de eigenaars van het bureau, Jonas (Oscar Willems). Haar halfzus Katja (Anouck Luyten) steekt daar echter een stokje voor. Benieuwd of de telenovelle helemaal terugkomt, of we het genre toch maar in de nillies laten.

Vanavond om 20u40 op VTM. Vanaf morgen elke weekdag om 18u20. 

© VTM

De shaq


‘De shaq’ is de laatste in een reeks van vier Vlaamse miniseries die Eén in januari uitzond. Zowel ‘We moeten eens praten’, ‘LEEF’, ‘Lockdown’ als ‘De shaq’ werden in het moeilijke coronajaar 2020 opgenomen. Eén eindigt de reeks met een komische noot. In ‘De shaq’ wordt personal trainer Shaq (Prince K. Appiah) door zijn zakenpartner Marnix (Bart Hollanders) gevraagd om hem te helpen met een ‘probleempje’. Dat probleempje blijkt een lijk in de tuin te zijn. Acteur Prince K. Appiah is nog een nobele onbekende maar scoorde onmiddellijk de hoofdrol.

Van maandag tot donderdag om 21u30 op Eén. 

© VRT

Costa Belgica


Frappant weetje: in 2020, een jaar waarin er door corona amper gereisd kon worden, kochten gemiddeld acht Belgen per dag een vakantiehuis in Spanje. Dat is een tv-programma waard, dacht VTM. ‘Costa Belgica’ volgt vijf Vlaamse makelaarsfamilies die de Spaanse droom verkopen.

Vanavond om 21u40 op VTM 2. 

© VTM

Uit de kleren


VTM toonde op zijn voorjaarsvoorstelling een fragmentje uit dit nieuw datingprogramma. Ik kan wat ik daar zag met maar één woord beschrijven: cringy. Twee totale vreemden komen tegenover elkaar te staan, worden gevraagd elkaar dan en daar uit te kleden en krijgen tijdens hun halfnaakte date de opdracht te muilen. Het is een wonder dat ik je dit kan vertellen, want de ongemakkelijkheid deed me meermaals wegkijken van het scherm. Dat gezegd zijnde: ergens wil je dit tóch gezien hebben, niet? Al is het maar om mee te lachen met je vrienden/grappige tweets.

Dinsdag om 21u45 op VTM 2.

© VTM

Snowpiercer – seizoen 2


‘Snowpiercer’ was in 2020 een van de drie series op Netflix die het langst in de top 10 van ons land stond. We konden de reeks dus meer dan smaken. Acht maanden nadat het eerste seizoen op Netflix verscheen, gaat het tweede deel al van start. Niemand minder dan Sean Bean, ofwel Ned Stark in ‘Game of Thrones’, vervoegt de cast.

Vanaf dinsdag elke week een aflevering op Netflix.

© Netflix

Incredibles 2


In 2018, maar liefst veertien jaar na de originele film, kwam ‘Incredibles 2’ uit. In de sequel is Bob huisvader geworden, terwijl Helen, aka Elastigirl, de misdaad bestrijdt. Maar wanneer er een nieuwe vijand opduikt, trekt de hele familie Incredible – inclusief baby Jack-Jacks – z’n superheldenpak aan.

Vrijdag om 20u40 op VTM.

© Disney

Suicide Squad


Het populairste halloweenkostuum van 2016? Dat moet Harley Quinn geweest zijn, en dat had alles met deze film te maken. Samen met Deadshot, El Diablo, Captain Boomerang, Killer Croc en Slipknot vormt Quinn de Suicide Squad, een bende superschurken die uit de gevangenis worden vrijgelaten om het kwaad te bestrijden in ruil voor strafvermindering.

Zaterdag om 20u25 op VIER.

© Warner Bros.

Beau Séjour – seizoen 2


Het idee blijft hetzelfde, het verhaal is totaal nieuw. Niet Lynn Van Royen, maar Gène Bervoets speelt in het tweede seizoen van ‘Beau Séjour’ de levende dode die zijn eigen overlijden onderzoekt. Beau Séjour is nu de naam van een boot. Bervoets speelt oud-marinier Maurice, die aanspoelt op het strand en daar zijn eigen lichaam aan de mast van z’n zeilboot ziet hangen. Het ziet ernaar uit dat hij zelfmoord gepleegd heeft, maar dat gelooft Maurice niet.

Zondag om  20u45 op Eén.

© Eén

Meer kijktips: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '