Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Streamz/Play4

De Verhulstjes zijn vanaf vanavond terug!

13 tv-programma’s en films waarmee je het deze week gezellig maakt thuis voor de buis

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Vorige week kregen we onze Zin om te zien? zelfs niet gevuld met kijktips, terwijl we deze week keuzestress krijgen van de tv-gids. Gelukkig bestaat er zoiets als terugkijken en opnemen. Deze tv-programma’s en films wil je deze week zien.

Twee Zomers

Gisterenavond ging de nieuwe reeks ‘Twee Zomers’ van start op Eén. Heb je de eerste aflevering gemist? Je kan ‘m nog altijd herbekijken via terugkijktv of via VRT Nu. Het vertrouwen van een groep vrienden wordt op de proef gesteld. Een aantal van hen wordt afgeperst met iets dat dertig jaar eerder is gebeurd. De reeks speelt zich af op twee tijdsniveaus: in het heden en in de jaren negentig.

Elke zondag omstreeks 20u35 op Eén.

© VRT

De Verraders

Achttien bekende Vlamingen moeten in dit psychologische spel de drie verraders, die de groep tegen elkaar opzetten en elke nacht een medekandidaat ‘vermoorden’, ontmaskeren en wegstemmen. Staf Coppens is de host van dienst.

Vanaf 7 februari elke maandag om 20u35 op VTM.

© VTM

De Verhulstjes

Gert, Ellen, Viktor en Marie zijn terug! Alleen is er meteen al slecht nieuws voor de Verhulstjes. Het gaat niet zo goed met hond Marcel.

Vanaf 7 februari elke maandag om 20u35 op Play4.

© Play4

F*** You Very, Very Much

In één wilde nacht gooit An haar hele leven overhoop. Ze stopt met haar job én beëindigt haar relatie van zeven jaar. Gelukkig kan ze rekenen op de steun van haar befkes Flo en Violet. Flo is een actrice met een lege bankrekening, Violet is verloofd, maar heeft ook een affaire en een alcoholprobleem. Het leven van de drie dertigers ontspoort in een krankzinnig jaar vol vrolijke chaos.

Vanaf 7 februari elke maandag om 21u30 op Play4.

© Streamz

Dat Eet Dan Gelukkig Zijn

Bockie De Repper gaat op culinaire queeste doorheen het land om aan te schuiven aan de keukentafel van de gewone Vlaming. Daar stelt hij de vragen die niemand anders durft te stellen.

Vanaf maandag 7 februari om 21u40 op VTM 2.

© VTM

De Kasteelmoord

De vierdelige truecrimereeks ‘De Kasteelmoord’ gaat over de mysterieuze verdwijning van en de moord op kasteelheer Stijn Saelens.

Vanaf 7 februari elke maandag om 21u45 op VTM.

© VTM

Stukken van Mensen

In het zevende seizoen van ‘Stukken van Mensen’ jagen de experts opnieuw op echte schatten. En er wordt een achtste lid aan het team toegevoegd. De 31-jarige vintagedealer en interieurstyliste Paulette Van Hacht.

Vanaf 8 februari elke dinsdag om 21u30 op Play4.

© Play4

De Bachelor

We kennen Fabrizio Tzinaridis allemaal uit ‘Temptation Island’. In het nieuwe seizoen van ‘De Bachelor’ haalt de Griekse adonis opnieuw zijn beste verleidskills boven, maar dan in zijn zoektocht naar ware liefde. Wie van de vijftien vrouwen slaagt erin om zijn hart te veroveren?

Vanaf 9 februari elke woensdag om 20u35 op Play4.

© Play4

Zijn Daar Geen Beelden Van?

Fan van comedy? Dan is deze reeks misschien iets voor jou. Comedyacteurs gaan op zoek naar het achterliggende verhaal van bestaande krantenkoppen die de voorbije jaren verschenen in onze nationale pers. Van ‘Man klaagt ouders aan omdat die zijn pornocollectie bij het huisvuil zetten’ over ‘Dieven stelen met water gevulde jacuzzi uit tuin in Diepenbeek’ tot ‘Boer rijdt met gevonden bom naar gemeentehuis’. Hoe absurder, hoe beter dus!

Vanaf 10 februari elke donderdag om 21u30 op Play4.

© Play4

Moonlight

De film vertelt het leven van een jonge zwarte man die van zijn kindertijd tot wanneer hij volwassen is, worstelt om zijn plek in de wereld te vinden terwijl hij opgroeit in een ruige buurt in Miami.

Vrijdag 11 februari om 21u20 op Canvas.

© A24

Marble Mania

‘Marble Mania’ verzekert het hele gezin van een gezellige familieavond vol spanning, sensatie en knikkerplezier. Kürt Rogiers is de host en Kamal Kharmach zorgt voor commentaar. Drie BV’s nemen het telkens tegen elkaar op op de mooiste knikkerbanen.

Vanaf 12 februari elke zaterdag om 20u25 op VTM.

© VTM

Vigil

Fan van ‘Bodyguard’? Deze misdaadreeks is van dezelfde makers! De reeks gaat over de mysterieuze verdwijning van een Schotse vissersboot en een verdacht overlijden aan boord van de nucleaire duikboot HMS Vigil. Het onderzoek wordt geleid door twee vrouwen Amy en Kirsten.

Vanaf 12 februari elke zaterdag een dubbelaflevering vanaf 20u40 op Canvas.

© VRT

I Feel Pretty

Wanneer een jonge onzekere vrouw een lelijke val maakt tijdens spinninglessen, ziet ze zichzelf ineens op een heel andere manier en krijgt ze een boost aan zelfvertrouwen.

Zaterdag 12 februari om 19u45 op Play5.

© STX Films

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '