https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © PHOTO NEWS

KIJKTIP: 3 x actie op je televisiescherm vanavond

Niets mis met Netflix (& chill), maar een mens zou bijna vergeten dat er nog zoiets bestaat als de goeie ouwe televisie. ’57 channels and nothing on’, zong Bruce Springsteen destijds. Wel, dat is vanavond níét het geval. Voor deze 3 actiefilms schuiven wij ons Netflixabonnement straks maar al te graag opzij.

Divergent (2014)


film

Plot: in het futuristische Chicago is Beatrice een van de vele tieners die op haar 16de moet kiezen uit een van de vijf groeperingen waarin de stad is verdeeld: oprechtheid, onverschrokkenheid, eruditie, vriendschap en zelfverloochening. Wanneer Beatrice de test doet, blijkt ze echter eigenschappen van meerdere groeperingen te hebben. Dat maakt haar afwijkend (divergent) en dus een bedreiging voor de samenleving…

Doen mee: Shailene Woodley, Ansel Elgort, Ashley Judd, Miles Teller, Theo James en Zoë Kravitz.

Zien want: van de hele ‘Divergent’-serie is de eerste film veruit de beste.

Tv-zender: Q2

Uur: 20u35

The Girl with the Dragon Tattoo (2011)


film

Plot: Mikael Blomkvist wordt door een bejaarde industrieel ingehuurd om uit te zoeken wie 40 jaar eerder zijn nichtje om het leven bracht. De onderzoeksjournalist slaat hiervoor de handen in elkaar met de jonge hacker Lisbeth Salander. Voor ze het weten, zitten de twee een seriemoordenaar op de hielen die al decennialang actief blijkt te zijn.

Doen mee: Rooney Mara, Daniel Craig, Christopher Plummer en Robin Wright.

Zien want: hoewel Rooney Mara de prestatie van Noomi Rapace niet kan doen vergeten, is deze Amerikaanse remake best te pruimen.

Tv-zender: VIER

Uur: 20u35

Furious 7 (2015)


film

Plot: nadat ze Owen Shaw hebben verslagen, keren Dominic en zijn bende terug naar de VS. De rust is echter van korte duur. Owens broer Deckard heeft het namelijk in z’n hoofd gehaald om de dood van zijn broer te wreken. Voor ze het weten, vliegen de kogels én de racewagens Brian en co. om de oren.

Doen mee: Paul Walker, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Ludacris en Nathalie Emmanuel.

Zien want: het is de laatste film uit de ‘The Fast & the Furious’-franchise met wijlen Paul Walker.

Tv-zender: VTM

Uur: 20u35

[td_smart_list_end]

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content