Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VRT/Columbia Pictures

Of heb je eerder zin in een film zoals 'Charlie's Angels' of een documentaire over de strijd tegen Poetin?

Junior Planckaert gaat op zoek naar de liefde en Fien Germijns en Bart Cannaerts quizzen erop los: dit wil je deze week zien

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

De paasvakantie zit erop! Wil jij de nieuwe werk- en schoolweek rustig aan beginnen? Installeer je dan voor de buis en zet een van volgende tv-programma’s en/of films op. Zo gaat Junior Planckaert op zoek naar de liefde en quizzen Fien Germijns en Bart Cannaerts erop los.

Fearless: the women fighting Putin

In deze documentaire zien we hoe drie jonge vrouwen een strijd voeren tegen de dictatuur van Vladimir Poetin in Rusland.

Maandag 18 april om 21u45 op Canvas.

© VRT

De Cooke & Verhulst Show Live

James Cooke en Gert Verhulst zijn terug met een derde seizoen van hun show. Het presentatorsduo gaat volledig live en verwelkomt bekende en opvallende Vlamingen in de studio.

Vanaf 18 april van maandag tot donderdag rond 21u45 op Play4.

© Play4

De dag van vandaag

In deze nieuwe dagelijkse quiz stelt Bart Cannaerts elke avond actuele vragen aan drie bekende Vlamingen, maar zij quizzen niet voor zichzelf. Maar wel voor kijkers thuis. Elke avond verrast Fien Germijns een gelukkige kijker om met hem/haar/hen live de finale te kijken en die persoon hopelijk ook tot winnaar kronen.

Vanaf 18 april van maandag tot en met donderdag rond 21u30 op Eén.

© VRT

Junior op zoek naar de liefde

Junior Planckaert groeide met zijn familie uit tot een van de bekendste gezinnen van Vlaanderen. De 29-jarige zoon van Eddy Planckaert woont nog thuis, is al een paar jaar single en wil graag iemand om zijn droomleven mee op te bouwen. Samen met psycholoog Sarah Van Pelt en de hulp van zijn zus Stephanie en beste vriend Bram gaat hij in dit nieuwe programma op zoek naar de liefde, maar ook naar zichzelf.

Vanaf 19 april elke dinsdag om 20u40 op Eén.

© VRT

Doctor Strange

Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ is vanaf mei te zien in de bioscoopzalen. Wil jij eerst nog de eerste film opnieuw kijken? Dan moet je komende woensdag bij VTM 2 zijn. Tijdens een reis van fysieke en spirituele genezing wordt de briljante neurochirurg Stephen Strange in de wereld van de mystieke kunsten getrokken.

Woensdag 20 april om 20u35 op VTM 2.

© Marvel

Are you scared yet, human?

Deze documentaire uit 2021 gaat over hoe kunstmatige intelligentie onze wereld heeft veranderd en dat zal blijven doen, waardoor een nieuwe wapenwedloop tussen China en de VS ontstaat. Maar toonaangevende techfiguren uit Silicon Valley maken zich zorgen over de toekomst die wordt gecreëerd.

Donderdag 21 april om 21u20 op Canvas.

© BBC

Zombieland: Double Tap

Zombiedoders Tallahassee, Columbus, Wichita en Little Rock verlaten de grenzen van het Witte Huis om naar Graceland in Memphis, Tennessee te reizen. Onderweg ontmoeten ze andere post-apocalyptische krijgers en een groep overlevenden. De groep moet meer dan ooit op hun verstand en wapens vertrouwen.

Vrijdag 22 april om 20u35 op VTM 3.

© Columbia Pictures

Tomb Raider

Lara Crofts vader, een excentrieke avonturier, verdween spoorloos toen ze nog een tiener was. Nu is ze een jonge vrouw van 21 en ondanks het feit dat iedereen haar aanraadt de feiten te accepteren en door te gaan met haar leven, besluit Lara het raadsel van haar vaders mysterieuze dood op te lossen. Om achter de waarheid te komen gaat ze naar de laatst bekende bestemming van haar vader, een graftombe op een mythisch eiland ergens voor de kust van Japan.

Vrijdag 22 april om 20u35 op Play4.

© Warner Bros.

Charlie’s Angels

Als een jonge IT-er waarschuwt voor een gevaarlijke technologie zet een nieuwe generatie stoere Charlie’s Angels, detectives die werken voor de mysterieuze Charles Townsend, hun levens op het spel om de wereld te redden.

Zaterdag 23 april om 20u25 op VTM 2.

© Columbia Pictures

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '