Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

De appel is duidelijk niet ver van de boom gevallen.

PREVIEW: Jonatan Medart danst vanavond met zijn papa in ‘Dancing with the Stars’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Vanavond kan je kijken naar de ‘Friends & Family’-aflevering van ‘Dancing with the Stars’. Jonatan Medart (21) koos ervoor om zijn danspartner Björk in te ruilen voor zijn papa.

In de ‘Friends & Family’-week trainen de BV’s uit ‘Dancing with the Stars’ niet met hun danspartner, maar wel met vriend of familielid. Zo staat Nina Derwael vanavond met haar omaatje op het podium en koos TikTokker Jonatan Medart zijn papa uit als partner in crime.

De appel

Het is voor Jonatan een belangrijke avond, want hij zit in de gevarenzone. ‘Er ligt dus een enorme druk op jouw schouders‘, zegt hij tegen zijn papa in de preview. Niet veel later komen ze aan in de dansstudio waar Björk opmerkt wat ook wij meteen dachten: Jonatan lijkt sprekend op zijn papa! ‘Ik heb inderdaad zijn kop’, lacht de influencer. ‘Hij is gewoon de grotere versie van mij’, lacht papa Kris. Het is duidelijk van wie Jonatan zijn humor geërfd heeft.

‘Dit valt voor mij onder de noemer papa-Jonatan-tijd’, zegt Jonatan nog. Hij sluit de video af met een mooie boodschap: ‘Ik ben alvast héél trots op jou. We gaan knallen!’

Of Jonatan en zijn papa inderdaad gaan knallen kom je vanavond om 21u te weten op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '