Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

In de 'Friends & Family'-aflevering ruilen de BV's hun vaste danspartner in voor een geliefde.

PREVIEW: Nina Derwael danst samen met haar omaatje in ‘Dancing with the Stars’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Er staat morgenavond een speciale aflevering van ‘Dancing with the Stars’ op het programma. In de ‘Friends & Family’-week ruilen de BV’s hun vaste danspartner namelijk in voor een geliefde. Nina Derwael (21) koos haar schattige oma.

Na twee specials voor de feestdagen én de aflevering van vorige week die werd uitgesteld vanwege verschillende coronabesmettingen, kan je morgenavond eindelijk opnieuw Lotte, Yemi, Nina en co aan het werk zien in ‘Dancing with the Stars’.

Rijbewijs

De aflevering van morgenavond is wel een specialleke, want de BV’s zetten hun coaches even aan de kant en wagen zich op de dansvloer met een geliefde. Dat kan een goeie vriend, een familielid of hun partner zijn. Nina’s keuze springt er alvast uit, want zij gooit de beentjes los samen met haar oma!

‘Ik heb altijd een heel speciale band gehad met mijn oma’, vertelt Nina. De gymnaste grijpt deze kans om iets voor haar grootmoeder terug te doen aangezien zij al veel deed voor haar. ‘Ze heeft haar rijbewijs gehaald om me naar de turnles te brengen.’ Oma was trouwens enorm enthousiast toen ze haar kleindochter vroegen om deel te nemen aan het programma. ‘Ik was in de hemel’, aldus oma.

Country

In Nina’s danskunsten heeft ze alle vertrouwen, maar over haar eigen voetenwerk heersen er nog wat twijfels. ‘Ik hoop dat de jury geen punten gaat aftrekken als ik daar ga stunten’, zegt ze al lachend. ‘Ik dans al acht jaar country, maar ik zit nog altijd in het eerste studiejaar.’

Je kan ‘Dancing with the Stars’ morgenavond, zaterdag 15 januari, om 20u55 zien op Play5 en GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '