Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Vermoedelijk mag de broer van Robyn de gevangenis opnieuw verlaten.

HE’S BACK: Jonas is vanaf volgend seizoen weer te zien in ‘Familie’

Wij genieten momenteel volop van de zomer, maar voor ‘Familie’-fans is het ongeduldig aftellen naar september. Binnen enkele weken gaat namelijk het nieuwe seizoen van start en bij VTM lichten ze alvast een tipje van de sluier op. Zo krijgen we weer meer te zien van Jonas, de broer van Robyn.


Jonas (gespeeld door David Cantens) dook een jaar geleden voor het eerst op in ‘Familie’. Al was zijn intrede maar van korte duur. Zo moest hij enkele maanden later opnieuw de gevangenis is na een gewapende overval. Toch was dit niet het einde van het verhaal voor Jonas, want bij VTM halen ze hem nu terug.

Vanaf volgend seizoen krijgen we weer meer van hem te zien en mag hij vermoedelijke de cel verlaten. Dat hij vorig jaar maar heel even te zien was, was een bewuste keuze van de makers. David is naast de VTM-serie ook nog met heel wat andere projecten bezig. Zo speelt hij ook mee in ‘De Luizenmoeder’ en is hij aan het repeteren voor een nieuw theaterstuk. Het gaat er de komende maanden dus niet rustiger op worden voor de acteur. Hoe vaak we hem dus weer aan het werk zullen zien, valt nog even af te wachten.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '