Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Apple TV via YouTube

Hoewel de nieuwe tv-reeks nog moet uitgezonden worden, bestelde Apple reeds een tweede seizoen.

ZIEN: Jennifer Aniston en Reese Witherspoon op het randje van een catfight in trailer voor ‘The Morning Show’

Exact een week nadat Apple TV een teaser voor ‘The Morning Show‘ op de wereld losliet, is er nu de eerste volledige trailer. En het gaat er meteen hevig aan toe tussen journalistes Jennifer Aniston en Reese Witherspoon.


De teaser van ‘The Morning Show’ die Apple TV vorige week lanceerde, deed weinig meer dan teasen. Zo waren de drie hoofdpersonages – Jennifer Aniston, Reese Witherspoon en Steve Carell – niet te zien, maar enkel te horen.

#MeToo?


De eerste volledige trailer die zopas online werd gezet en bijna 3 volle minuten duurt, licht daarentegen een serieuze tip van de spreekwoordelijke sluier op. Zo lijkt het erop dat het personage van Aniston na 15 jaar alleen verder moet als anker van haar ochtendshow wanneer haar co-presentator (Carell) beticht wordt van ‘zekere beschuldigingen’ (zei er daar iemand #MeToo?).

Al snel wordt duidelijk dat de televisiezender zijn kans schoon ziet om Anistons ochtendshow nieuw leven in te blazen door een jonge journaliste (een roodbruine Witherspoon) in te schakelen als haar nieuwe co-host. Diezelfde journaliste zegt in geen enkel hokje te passen en geeft ook even mee dat de show in kwestie ‘suckt’. Het is dus nog maar de vraag of ze op het aanbod wil ingaan…

De teaser beloofde dat ‘The Morning Show’ deze herfst op Apple TV te zien zal zijn, maar de trailer zegt nu ‘coming soon’.


Naast Carell, Aniston en Witherspoon – die laatste twee speelden trouwens in een ver verleden nog zussen in de sitcom ‘Friends’ – herken je ook Billy Crudup, Gugu Mbatha-Raw, Bel Powley en Janina Gavankar. De teaser beloofde dat ‘The Morning Show’ deze herfst op Apple TV te zien zal zijn, maar de trailer zegt nu ‘coming soon’.

Apple TV steekt niet onder stoelen of banken dat het in de nieuwe tv-reeks gelooft. Hoewel het eerste seizoen nog van start moet gaan, werd reeds een tweede besteld.

https://www.youtube.com/watch?v=eA7D4_qU9jo

Nog meer tv-series waar wij naar uitkijken: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '