Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

JAAA: de Spaanse Netflixserie ‘Élite’ krijgt een tweede seizoen

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

De Spaanse serie ‘Élite’ is sinds kort op Netflix te bekijken en ook wij waren vanaf de eerste aflevering verslaafd. Zelfs zo erg dat we de hele serie op een luie zondag bingewatchten en met de mond vol tanden achterbleven bij het einde ervan. Maar de redding is nabij, want Netflix kondigde zonet aan dat er een tweede seizoen op komst is. Wij kunnen nu al niet wachten!


Zodra de eerste trailer van ‘Élite’ gelanceerd werd, creëerde de Netflixserie erg hoge verwachtingen bij de kijkers. En die werden volgens onze redactie met glans ingelost! Zodra de drie arbeidskinderen Samuel, Nadia en Christian voet zetten op de meest exclusieve school van Spanje, ontstond er al drama met de rijkste tieners van Las Encinas. Wat begon met wat spanningen op de schoolbanken, eindigde met een moordmysterie dat opgelost moest worden. Nu we eindelijk weten wie er achter de moord op Marina zit, verlangen we dan ook naar meer. Zoals gerechtigheid en een beter einde voor de knappe Nano? 😉

https://www.instagram.com/p/BpCP0z2lFM6/?taken-by=elitenetflix

‘Jullie zijn nog niet van ons af’


De streamingdienst kondigde het nieuws zelf aan via Instagram en dat aan de hand van een heel toepasselijk filmpje waarin zowat de hele cast te zien is. In de video zien we hoe onder meer Marina en Guzmán de verbijsterde reacties van fans op Twitter voorlezen: van ‘Wat voor een einde is dit?’ tot ‘Ik wil een tweede seizoen!’. En op die laatste tweet hebben de acteurs dan ook maar een antwoord: ‘Jullie zijn nog niet van ons af. Uiteraard komt er een tweede seizoen!’. De volgers op Instagram zijn alvast laaiend enthousiast en ook wij kunnen niet wachten om het vervolg te zien. Wanneer het tweede seizoen gelanceerd wordt, is echter nog niet bekend. Keep you postedLees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '