Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Nog zo'n drie weken tot de spannende seizoensfinale!

AHA: Iris had dan toch gelijk over Marie in ‘Familie’

Dat de aanhouder wint, werd vanavond nog maar eens bewezen in ‘Familie’. Iris was er de afgelopen weken zo hard van overtuigd dat Marie nog leefde en vandaag kreeg ze eindelijk bevestiging. Eerder zag ze haar naam al op haar ziekenhuisdossier, maar vanavond stonden de twee oog in oog.


Iris zweert al weken dat Marie nog leeft en was dan ook vastberaden om haar te vinden. Haar zoektocht bracht haar vorige week naar een Zwitsers ziekenhuis waar ze na enig speurwerk te naam van de brunette zag staan op haar fiche. Alleen stond daar Marie Moelaert, de familienaam van haar partner Mathias. Het bewijs voor Iris dat ze nog in leven is, maar ervoor koos om zich te verstoppen.

Vanavond was het moment van de waarheid dan ook eindelijk aangebroken. De twee stonden oog in oog, maar toen liep Marie plots weg en belde ze in paniek naar haar lief. Wat ze van plan is en hoe hun confrontatie afloopt, blijft voorlopig nog even gissen. Al hoeven we niet lang meer in spanning af te wachten, want de seizoensfinale van ‘Familie’ is gepland voor vrijdag 28 juni.


 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '