https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © netflix

Hun strijd om te overleven gaat gewoon door en het wordt nogmaals duidelijk dat niet enkel de moordende zon hun grote vijand is.

TRAILER: seizoen 2 van ‘Into the Night’ belooft nog meer spanning, actie en intriges

Herlinde Matthys

We wisten al dat er een tweede seizoen komt van de allereerste Belgische Netflix Original ‘Into the Night’. De streamingdienst lost nu de trailer van seizoen 2 en die belooft nog meer spanning, actie en intriges.


In mei vorig jaar kon je kijken naar de allereerste Belgische Netflix Original ‘Into the Night’. In de thrillerserie slaat een internationale groep reizigers op de vlucht voor de zon, die op onverklaarbare wijze alles op haar pad doodt. Onder meer de Vlaamse acteurs Jan Bijvoet (‘D’Ardennen’, ‘Peaky Blinders’) en Nabil Mallat (‘Patser’), en de Brusselse Pauline Étienne en Laurent Capelluto spelen een hoofdrol. Verder bestaat de cast uit Italiaanse, Franse, Duitse, Poolse, Russische en Turkse acteurs.

Moordende zon en louche soldaten


Inti Calfat en Dirk Verheye, de regisseurs achter de Eén-reeks ‘Over water’, maakten de spannende serie in samenwerking met het Belgische productiehuis Entre Chien et Loup. Het onthaal van de serie was zeker niet unaniem positief, maar toch kondigde Netflix eind juni aan dat er een tweede seizoen komt van de reeks. ‘De zon en elkaar overleven, was slechts het begin van onze reis’, klonk het in de aankondiging.

Opgepast, spoiler alert.  Het eerste seizoen heeft een open einde. De overlevenden uit het vliegtuig komen net op tijd, voor de zon in dat deel van de wereld zou opkomen, terecht in een bunker waar ook heel wat andere mensen ondergedoken zitten. De vraag is of ze nu ook echt veilig zijn? De trailer van ‘Into the Night’ seizoen 2 toont ons dat dit niet het geval is. Hun strijd om te overleven gaat gewoon door en het wordt nogmaals duidelijk dat niet enkel de moordende zon hun grote vijand is. ‘Ik sterf liever door de zon dan door die soldaten’, horen we in het korte fragment. De bunker staat blijkbaar onder militair bevel, maar die militairen zijn niet echt te vertrouwen…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

‘Into the Night’ seizoen 2 is vanaf woensdag 8 september exclusief te zien op Netflix.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content