Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Jij beslist mee welk koppel hun gerenoveerde droomwoning krijgt.

‘Huis Gemaakt’ organiseert kijkdag in de drie panden van de finalisten

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Het lot van de laatste drie koppels van ‘Huis Gemaakt’ ligt deels in jouw handen! Je kan je namelijk inschrijven voor een kijkdag in de gerenoveerde panden in Antwerpen, Beringen en Boortmeerbeek en beslissen wie de sleutel het meest verdient.

Presentatrice Dina Tersago richtte zich gisteren tot de kijkers van ‘Huis Gemaakt’. Ze begon met: “Ik heb jou nodig!” Je hoeft zelf niet de handen uit de mouwen te steken, het enige wat je moet doen, is kijken. Ze zoekt namelijk gegadigden die naar de kijkdag willen komen van de gerenoveerde panden van de drie overgebleven koppels.

Belangrijke pion

Het blijft trouwens niet bij kijken, want jij kan een belangrijke pion worden in het programma. Jij mag namelijk meebeslissen wie wint en dus na al dat bloed, zweet en tranen van de afgelopen weken de sleutel van hun zelf gerenoveerde droomwoning in handen krijgt.

Dina zoekt wel mensen met wat ervaring die het liefst al verschillende huizen bezochten tijdens hun woningenjacht en dus weten naar wat ze moeten kijken voor het aanschaffen van een eigen stekje. Denk jij dat je het evengoed kan als juryleden Cerina, Hadisa en Gert? Dan kan je je inschrijven voor de kijkdagen op de website van VTM.

Beperkte plaatsjes

De plaatsjes zijn beperkt, want slechts vijftig kijkers krijgen de unieke kans om een blik achter de schermen van de verbouwde woningen van Alexia en Emiel, Cedric en Anaïs en Eline en Younes te werpen.

‘Huis Gemaakt’ zie je elke dinsdag en donderdag om 20u35 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '