Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Sony/VRT/Warner Bros.

Wij hebben elf kijktips voor jou!

Horrorfilms voor Halloween en nieuw seizoen van ‘Durf te vragen’: dit staat er op de tv-planning

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Volgende week maandag is het Halloween en je weet natuurlijk wat dat wil zeggen: verkleedfeestjes, trick or treaten en... enge films! En gelukkig voor de horrorfans staan er heel wat leuke titels op de tv-planning deze week. Daarnaast kan je ook kijken naar een nieuw seizoen van ‘Durf te vragen’ en het nieuwe programma ‘Ons DNA’. Een overzichtje!

Underworld: Blood Wars

Selene moet brutale aanvallen afweren van zowel de Lycan-clan als de vampierfactie die haar heeft verraden. Ze bundelt haar krachten met bondgenoten David en Thomas en begint aan een zoektocht om een einde te maken aan de eeuwige oorlog tussen de twee rassen, zelfs als dit het ultieme offer betekent.

Dinsdag 25 oktober om 22u35 op VTM 3.

Durf te vragen – seizoen 4

In het vierde seizoen van ‘Durf te vragen’ verzamelt Siska Schoeters opnieuw de interessantste, grappigste en vooral meest gedurfde vragen voor verschillende groepen mensen. ​Van lesbische vrouwen over veteranen tot mensen uit de pleegzorg.

Vanaf 26 oktober elke woensdag omstreeks 20u40 u te zien op Eén.

War of the Worlds – seizoen 3

‘War of the Worlds’ speelt zich af in het hedendaagse Frankrijk en volgt groepen overlevenden die gedwongen zijn samen te werken na een apocalyptische buitenaardse aanval.

Vanaf 27 oktober elke donderdag om 20u35 een dubbele aflevering op FOX.

Ons DNA

In deze nieuwe reeks ontrafelen Frances Lefebure en Lieven Scheire de geheimen van ons DNA. Hoe komt het dat we de helft van onze genen delen met een banaan? Bepaalt ons DNA of je muzikaal toon kan houden? En kunnen we DNA aanpassen om ziektes te voorkomen of te genezen? Op die vragen zoekt het duo een antwoord.

Vanaf 27 oktober elke donderdag omstreeks 20u35 op VTM.

IT: Chapter Two

De gemene clown Pennywise keert 27 jaar nadat hij verslagen werd door leden van de Losers’ Club terug om de stad Derry opnieuw te terroriseren. De jeugdvrienden zijn ondertussen elk hun eigen weg gegaan, maar wanneer mensen beginnen te verdwijnen, verzamelt Mike Hanlon de Losers. Ze moeten hun eigen angsten overwinnen om de clown te verslaan.

Vrijdag 28 oktober om 20u35 op Play4.

Happy Death Day 2U

Studente Tree Gelbman wordt op haar verjaardag wakker in het bed van een student genaamd Carter. Naarmate de ochtend vordert, krijgt Tree het griezelige gevoel dat ze de gebeurtenissen van deze dag al eerder heeft meegemaakt. Wanneer een gemaskerde moordenaar haar plotseling doodt wordt ze opnieuw op magische wijze ongedeerd wakker in Carters kamer. Ze beleeft dezelfde dag steeds opnieuw totdat ze erachter komt wie haar heeft vermoord.

Vrijdag 28 oktober om 22u35 op VTM 4.

Halloween

De zesjarige Michael Myers vermoordt op brutale wijze zijn oudere zus Judith. Hij wordt veroordeeld en opgesloten, maar wanneer hij vijftien jaar later overgebracht wordt, steelt hij een auto en ontsnapt hij uit Smith’s Grove. Hij keert terug naar zijn thuisstadje en gaat daar op zoek naar zijn volgende slachtoffers.

Vrijdag 28 oktober om 22u15 op Play6.

Annabelle: Creation

Voormalig speelgoedmaker Sam Mullins en zijn vrouw Esther hebben jaren geleden hun zevenjarige dochter Annabelle verloren in een tragisch auto-ongeluk. Nu verwelkomt het koppel een non en zes weesmeisjes op hun boerderij in Californië. Wanneer een van de kinderen een verboden kamer binnensluipt en een pop vindt, lijkt die een eigen leven te leiden.

Zaterdag 29 oktober om 20u35 op Play6.

Interview with the Vampire

De tweehonderdjarige vampier Louis vertelt zijn verhaal aan een enthousiaste biograaf. Namelijk dat hij na de dood van zijn familie, suïcidaal was en Lestat ontmoette, een vampier die hem overhaalde om onsterfelijkheid te verkiezen boven de dood en zijn metgezel te worden. Uiteindelijk besluit Louis zijn gewelddadige maker te verlaten, maar Lestat zorgt ervoor dat hij blijft door een jong meisje te veranderen, waardoor er nog meer conflicten ontstaan.

Zaterdag 29 oktober om 22u40 op Play6.

Annabelle comes home

Om ervoor te zorgen dat Annebelle niet nog meer schade aanricht, sluiten paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren de pop op in een kamer in hun huis. Maar wanneer de pop de boze geesten van de kamer wekt, wordt het al snel een onheilige nacht van angst voor hun tienjarige dochter, haar vrienden en hun jonge babysitter.

Zondag 30 oktober om 20u35 op Play6.

Countdown

Een verpleegster downloadt een app die beweert precies te voorspellen wanneer een persoon gaat sterven. Blijkbaar heeft ze nog maar drie dagen te leven. Terwijl de tijd wegtikt en een figuur haar achtervolgt, moet ze een manier vinden om haar leven te redden voordat de tijd om is.

Zondag 30 oktober om 22u40 op Play6.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '