Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIER

Sven, Frances en Otto-Jan Ham hebben goed nieuws!

Welke oudjes vonden opnieuw de liefde van hun leven in ‘Hotel Römantiek’?

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Achtentwintig ouwe van dagen beleefden dankzij het VIER-programma ‘Hotel Römantiek’ hun tweede jeugd in Portugal. Ze gingen er op zoek naar de liefde, maar hebben ze die daadwerkelijk ook gevonden? Frances, Sven en Otto-Jan kregen vijf maanden na het grote avontuur post van de kranige oudjes.


Het allereerste seizoen van ‘Hotel Römantiek’ was niet enkel qua kijkcijfers een schot in de roos. Cupido schoot ook raak bij Jos (61) en Rosa (73). Zij stapten eerder dit jaar zelfs in het huwelijksbootje. Ook in het tweede seizoen werd duchtig gedatet na een toertje op de liefdeszwaan. Vlinders in buik, goede vriendschappen, hier en daar een gebroken hartje of gedeukt ego. Het kwam weer allemaal aan bod.

Romance


De grote vraag is natuurlijk wat er is geworden van sommige koppels? Was het louter een vakantieliefde in het warme Portugal of krijgen ze het ook in het koude België warm van elkaar en gaat hun romance verder? Frances Lefebure, Sven De Leijer en Otto-Jan Ham kregen vijf maanden na de opnames post van de oudjes en daar zat heel wat goed nieuws tussen!

Matchmaking skills


Mariette, met haar 85 jaar een van de oudste kandidaten, had er de tijd van haar leven. ‘Ik heb hier dingen gedaan waarvan ik nooit had durven dromen dat ik die nog zou doen op mijn leeftijd’, schreef ze in haar brief. Ook Francine en Marcel schreven een bedankbriefje. Maar wat we natuurlijk écht te weten willen komen is of de matchmaking skills van de drie presentatoren werkelijk vruchten opbrachten.

Genieten


Uit de mooie brief van Jan (68) blijkt van wel. Hij vormt namelijk nog steeds een stelletje met Mieke (67). De twee waren van in het begin enorm close, en brachten als allereerste koppel een romantische nacht door op de zeilboot. ‘Ik leerde een schitterende vrouw kennen’, aldus Jan. ‘We zijn nog steeds gelukkig samen.’ Het koppel is net terug van een weekje Egypte. ‘We genieten van wat we samen hebben nu’, aldus Jan in Het Laatste Nieuws. ‘We spreken wekelijks een paar keer af.’ ‘En als we een paar dagen niet kunnen afspreken, missen we elkaar al’, lacht Mieke.

Kriebels


Dit is niet de enige voltreffer van dit tweede seizoen. Ook Marc (72) voelt nog steeds kriebels in zijn buik, en dat is niet omdat de lente is begonnen. ‘Ik zei over Maria (68) dat ze veel te hevig was en een te groot temperament had voor iemand als mij, maar die woorden wil ik terugnemen’, schrijft Marc. ‘Ondertussen bewijzen we al een maand het tegendeel.’

Trouw


Freddy (71) had ook heugelijk nieuws. Hij nodigt Frances, Sven en Otto-Jan uit op zijn trouwfeest! Een tweede ‘Hotel Römantiek’-huwelijk? Niet echt, want hij gaat zijn ja-woord geven aan Filomijn. Een vrouw die niet meedeed aan het programma, maar die hij nadien leerde kennen. ‘Ik ben als een ander mens terug thuis gekomen na deze ervaring’, schrijft Freddy. Sven en co vinden dat ook zíj iets te maken hebben met deze romance. ‘Als Filomijn zich had ingeschreven voor ‘Hotel Römantiek’, dan was dat in Portugal gebeurd’, besluit Frances.

 
Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '