Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© één

Later dit najaar komen we veel meer te weten over onder anderen Siska Schoeters en Mathieu Terryn.

Deze bekende koppen komen langs in het zesde seizoen van ‘Het Huis’

Na vijf seizoenen vol emotionele onthullingen, gênante verhalen en nog gênantere conditietesten overtuigt Eric Goens nog steeds probleemloos bekende gezichten om mee te doen aan ‘Het Huis’. Later dit najaar laten onder meer Siska Schoeters en Mathieu Terryn in hun ziel kijken.


En of we er naar uitkijken om Siska Schoeters in ‘Het Huis’ te zien. De presentatrice en (plus)mama neemt nooit een blad voor de mond en dat zal ze tijdens haar 24 uur bij Goens waarschijnlijk ook niet doen. Mathieu Terryn, de frontman van Bazart, kan zich tijdens zijn dag in de villa ongetwijfeld aan een licht gênante flashback naar zijn puberjaren verwachten. De zanger deed in 2005 mee aan Eurosong for Kids. Die beelden heeft Goens ongetwijfeld gekregen van de VRT.

Gelachen zal er waarschijnlijk ook worden tijdens de afleveringen van Callboy Rik Verheye en komiek Jacques Vermeire. Voor de sportieve toets in dit seizoen zorgen ex-atletiekster Elodie Ouedraogo en Anderlecht-eigenaar en miljonair Marc Coucke. André Hazes Junior is de eerste Nederlander die in de villa van Goens mag verblijven, maar de echte vreemde eend in de bijt is toch Marc Van Ranst. Wie de man eindelijk over iets anders dan Miss Rona wil horen praten, kan binnenkort op Eén terecht. Het zesde seizoen van ‘Het Huis’ is later dit najaar te zien.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '