Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM 2

Een kandidaat raakt zelfs volledig in paniek.

PREVIEW: sissende slangen en pikante pepers in ‘De Grootste Lefgozer’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Kelly Pfaff zoekt in ‘De Grootste Lefgozer’ aan de hand van zotte proeven uit welke kandidaat het meeste durft. In de tweede aflevering maken de wansmakelijke hapjes plaats voor pikante pepers en de blaffende honden worden vervangen door sissende slangen.

Wie vorige week naar de allereerste aflevering van ‘De Grootste Lefgozer’ keek, weet dat dit programma niet voor doetjes is. De kandidaten gaan zowel fysiek als mentaal tot het uiterste, en dat is in de tweede episode niet anders. In de eerste proef staan beestjes centraal die bij velen alleen al bij de gedachte eraan zorgen voor het nodige kippenvel: slangen!

Levende grijpmachine

De deelnemers worden ondersteboven gehangen boven een grote bak vol met slangen en ze moeten prijzen trachten te grijpen die verstopt zitten tussen de dieren. Dit gebeurt niet met hun handen, maar met hun mond! Ze zijn dus eigenlijk een soort levende grijpmachine.

Bij de tweede proef nemen de kandidaten plaats in een jacuzzi. Wie denkt te kunnen genieten van een verwenmomentje is eraan voor de moeite. Het zal er heet aan toegaan, maar dat heeft niet enkel iets te maken met het borrelende water. Ze moeten namelijk tien enorm pikante chilipepers opeten.

Paniek

Stijn heeft het enorm lastig tijdens deze opdracht en ziet op een bepaald ogenblik even rood als de pepers die hij moet verorberen. ‘Ik dacht er zit iets niet oké in mijn buik, daardoor raakte ik echt wel in paniek’, vertelt hij. Hij moet na een vijfde peper opgeven, terwijl hij inschatte dat hij er zeven zou binnenkrijgen. Bijgevolg scoort ie helaas nul punten.

Benieuwd hoe dit afloopt? Je ziet het morgen, dinsdag 7 juni, om 21u45 in de tweede spannende aflevering van ‘De Grootste Lefgozer’ op VTM 2.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '