Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© ABC

‘Grey’s Anatomy’ neemt deze week afscheid van Alex Karev met een emotionele aflevering

Het nieuws dat Alex Karev (gespeeld door Justin Chambers) ‘Grey’s Anatomy’ na zestien seizoenen gaat verlaten, kwam voor veel fans als een shock. Alleen is het einde helaas in zicht, want deze week wordt in de Verenigde Staten de laatste aflevering uitgezonden waar de acteur in te zien is. Snif!


Een tijdje geleden kondigden de makers van ‘Grey’s Anatomy’ al aan dat Justin Chambers de serie na vijftien jaar zou verlaten. Justin speelt in de reeks de rol van Alex Karev en is na al die jaren een vaste waarde en een echte favoriet van de fans geworden. Het nieuws van zijn vertrek kwam bij veel kijkers dan ook hard aan.

Hoe Justin de serie zou verlaten, werd door de makers niet meegegeven, maar nu zou er toch een speciale afscheidsaflevering komen. Deze wordt nu donderdag, op 5 maart, uitgezonden in de Verenigde Staten. Het zal dus nog eventjes duren vooraleer de aflevering bij ons te zien is, maar wie niet kan wachten, kan al eventjes onderstaande preview bekijken.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

In de (helaas) zeer korte teaser krijgen we een aantal van zijn meest memorabele momenten uit de ziekenhuisserie te zien. Hoe zijn verhaal precies zal eindigen, blijft nog geheim. Wat wel al duidelijk is, is dat het een zeer emotionele aflevering zal worden. Fans kunnen dus beter al maar een voorraad zakdoekjes inslaan!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '