Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Ben of ken jij een survivor op zoek naar de ware liefde?

Je kan je inschrijven voor een nieuw seizoen van ‘Gestrand op Honeymoon Island’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De koppels beslissen morgen in ‘Gestrand op Honeymoon Island’ of ze samenblijven of toch als single naar België terugkeren. In afwachting van dat spannende moment maakt VTM bekend dat er een tweede seizoen komt van het populaire realityprogramma. Singles kunnen zich vanaf nu inschrijven.

Het opzet van het programma klonk in het begin bij de meesten ietwat raar in de oren: trouwen met een wildvreemde én dan nog eens een aantal weken met die persoon trachten te overleven op een onbewoond eiland. Toch bleek het zijn vruchten af te werpen, want nog voor de laatste uitzending op tv verscheen is er al zeker één koppel dat nog samen is: Joeri en Sarah!

Me Tarzan, you Jane

Het experiment leek voor hen nochtans op een sisser te eindigen toen Joeri vroegtijdig de handdoek in de ring wierp omdat hij het fysiek en mentaal niet meer aankon door de aanhoudende honger. Maar de twee groeiden ondanks hun frustraties toch naar elkaar toe en kregen een sterke band. Eenmaal terug thuis konden ze elkaar niet meer missen en ze zijn nu al zeven maanden een gelukkig stelletje. Ze adopteerden samen zelfs al een katje en ze spraken al over kinderen.

Wat de overige drie koppels: Shauni en Bram, Eva en Koen, en Maxine en Keith beslissen zie je morgenavond. Net zoals Sarah en Joeri gelooft VTM in het format en ze kondigen daarom aan dat er een tweede seizoen komt! Ben je zelf nog single en hou je wel van een stevige portie avontuur? Goed nieuws, want je kan je vanaf nu inschrijven voor een nieuw seizoen van ‘Gestrand op Honeymoon Island’! Haal die innerlijke Tarzan of Jane maar boven en wie weet, sta jij binnenkort met je voetjes in het zand te kijken hoe je ware liefde een vis probeert te vangen. Inschrijven kan op de website van VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '