Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

De koppels moeten na dit heftige avontuur beslissen of ze getrouwd blijven of niet.

PREVIEW: hartjes worden veroverd én helaas ook gebroken in ‘Gestrand op Honeymoon Island’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Hét moment van de waarheid is eindelijk aangebroken in ‘Gestrand op Honeymoon Island’. De koppels moeten beslissen of ze na dit pittige avontuur getrouwd terug naar België keren of toch opnieuw als single.

Vier koppels begonnen aan het avontuur van hun leven in ‘Gestrand op Honeymoon Island’. Na een korte speeddate van zo’n halve minuut koppelden experten de kandidaten aan elkaar die vervolgens blind in het huwelijksbootje stapten. Ze moesten daarna weer snel uit dat bootje springen om een aantal weken samen te proberen overleven op een onbewoond eiland.

Tweede maal jawoord

Het klinkt bijna te gek om waar te zijn, maar Eva en Koen, Maxine en Keith, Shauni en Bram en Sarah en Joeri waagden zich hieraan. Voor dat laatste koppel was het een echte eyeopener. Ze verlieten door de immense honger van Joeri vroegtijdig het experiment, maar beslisten eenmaal terug in België om toch voor elkaar te gaan. Ondertussen zijn ze al zeven maanden gelukkig samen en adopteerden ze zelfs samen een katje.

Welke beslissing de andere stelletjes maakten, zie je de komende aflevering. Ze staan terug op de pier waar het experiment begon en beslissen daar of ze opnieuw hun jawoord aan elkaar geven of toch als vrijgezel het vliegtuig opstappen.

Twijfels

We zagen eerder al dat de match made in heaven tussen Eva en Koen ook zijn helse momentjes kende. En hoe verder in dit avontuur, hoe meer de twijfels toch toeslaan. Eva wil verder, want Koen slaagde erin het muurtje dat ze rond haar bouwde al die jaren stilletjesaan te doen afbrokkelen. ‘Ik geloof dat ze ons hebben samengebracht om een reden, dat het klopt tussen ons en dat het goed zou kunnen werken’, aldus Eva.

Maar Koen is niet zeker van zijn stuk. ‘De omstandigheden zijn hier anders dan in België’, besluit Koen. ‘Er zijn dingen die ik superleuk vind, maar ook dingen waarvan ik denk: oei!’ Eva’s advies is dat hij niet té veel mag nadenken. Eén ding is zeker: er zullen hartjes veroverd, maar helaas ook gebroken worden!

‘Gestrand op Honeymoon Island’ zie je elke dinsdag om 21u50 op VTM 2.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '