Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Aan het einde van het seizoen mogen we ons aan een echte bioscooppremière verwachten.

‘Gert Late Night: De Movie’: Gert en James maken een film

Vanaf morgen kunnen we voor de vijfde keer genieten van ‘Gert Late Night’, de spraakmakende talkshow van Gert Verhulst en James Cooke. En om dat te vieren, maakt het duo dit najaar een echte film met hun gasten: ‘Gert Late Night: De Movie’.


Gert Late Night‘ start dit najaar uitzonderlijk als ‘Hert Vree Loate‘, de West-Vlaamse versie van de spraakmakende talkshow van Gert Verhulst en James Cooke. Maar het is niet voor niets dat het duo de eerste twee weken aanmeert aan de kust. In het teken van het filmfestival van Oostende werken de twee er aan een eigen film: ‘Gert Late Night: De Movie‘.

Het scenario blijft een goed bewaard geheim, maar wil is geweten dat we een echte bioscooppremière mogen verwachten aan het einde van het seizoen. Op de affiche: Pascale Naessens, Kevin Janssens, Tourist LeMC, Christoff, Ann Swartenbroeckx, Piet Huysentruyt, Alex Agnew, Clara Cleymans, Annie Geeraerts, Jan Smit, Kristof Calvo, Jacky Lafon, Leen Dendievel, Luc Appermont,Siska Schoeters, Willy Sommers en last but altijd eerst, Remco Evenepoel.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '