Home Lifestyle Frances Lefebure is op zoek naar jouw problemen voor het nieuwe seizoen...

Frances Lefebure is op zoek naar jouw problemen voor het nieuwe seizoen van ‘Make Belgium Great Again’

Ben je iets of iemand waardevol kwijt, of zit er iets je al jarenlang dwars?

© vtm

Frances Lefebure wil van ons Belgenlandje opnieuw een mooiere plaats maken in het tweede seizoen van ‘Make Belgium Great Again’. Ze begint bij de inwoners en gaat op zoek naar mensen die met een persoonlijk probleem worstelen of al een hele tijd op zoek zijn naar iets of iemand.

In het VTM-programma ‘Make Belgium Great Again’ pakt presentatrice Frances Lefebure verschillende maatschappelijke problemen aan die voor iedereen herkenbaar zijn. In het vorige seizoen spoorde ze ons allemaal aan tot orgaandonatie, zocht ze een deuntje waar een 86-jarige man al járen mee in z’n hoofd zat, vond ze een blind hondje terug dat verloren was gelopen en nog veel meer. Een voor een hartverwarmende zaken die spontaan een grote glimlach op ons gezicht toveren.

‘Iemand helpen, kan echt iets veranderen’

In het tweede seizoen wil ze opnieuw mensen gelukkig maken en zo van ons Belgenlandje een mooiere plaats maken. Dat kan grootschalig door bijvoorbeeld bijen te redden of sigarettenpeuken te rapen,  maar ook kleinschalig: door jóu te helpen. Ze zoekt mensen die een persoonlijk probleem hebben of die anderen kennen die al een hele tijd op zoek zijn naar iets of iemand. Allemaal met één doel: ‘Iemand helpen – hoe klein de actie ook – kan écht iets veranderen’, aldus Frances.

‘Make Belgium Great Again’ is dit najaar te zien op VTM. Wil je zelf eindelijk je probleem de wereld uit helpen of een vriend, familielid of kennis helpen met iets dat hen al veel te lang dwars zit, stuur dan een mailtje naar makebelgiumgreatagain@vtm.be en wie weet kan Frances ‘aka het probleemzoekertje’ met haar team je assisteren in je zoektocht.


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.