Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIER

Het is nog even afwachten of dat volgens de oude formule gebeurt of opnieuw in een aangepaste versie.

Gert Verhulst en James Cooke keren begin september terug met achtste seizoen van ‘Gert Late Night’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Corona of geen corona, the show must go on, dus Gert Verhulst en James Cooke presenteren begin september opnieuw de talkshow ‘Gert Late Night’ vanop de Evanna in Antwerpen.


In het midden van de eerste golf van de coronacrisis zorgde het vrolijke duo Gert Verhulst en James Cooke voor de nodige afleiding en plezier met hun programma ‘Gert Late Night’. De talkshow zag er een tikkeltje anders uit. Zo kwamen er elke dag drie andere gasten aan boord en die mochten niet blijven slapen op de boot. Heel wat interviews gebeurden via videochat én de mannen moesten zelf hun potje koken, want Annie was deze keer niet aanwezig. Deze aanpassingen zorgden niet voor minder kijkers, integendeel! Het was volgens VIER-woordvoerster Lies Maesschalck het meest succesvolle seizoen tot nu toe.

Ontbijten met gasten


Begin september gaat volgens de traditie een nieuw seizoen van start en dat is, ondanks de heropflakkering van het coronavirus, nu niet anders. ‘Na de zomer gaan we sowieso weer op antenne’, zegt Lies Maesschalck in Het Nieuwsblad. ‘Of we dat volgens de oude formule doen of opnieuw in een aangepaste versie zoals vorig seizoen, zullen we midden augustus beslissen.’

De hele ploeg hoopt uiteraard weer op de ‘normale’ manier te kunnen werken. ‘Gert die ’s ochtends met zijn gasten ontbijt en James die weer wat reality in het programma steekt’, vertelt Lies Maesschalck. ‘Maar dat is nu nog koffiedik kijken. Lukt dat niet, dan panikeren we niet. We hebben vertrouwen getankt uit de vorige coronaversie.’ Al zal het dit achtste seizoen niet enkel en alleen rond de pandemie draaien. ‘We kunnen niet om de situatie heen, maar bij ons mag het ook weer over gewone dingen gaan’, besluit Lies Maesschalck. Wij kijken er alleszins opnieuw naar uit!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '