Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty

De zes vrienden kruipen voor deze speciale aflevering nog één keer in de huid van Rachel, Ross, Monica, Chandler, Phoebe en Joey.

VREUGDESPRONGETJE: eenmalige ‘Friends’-reünie is officieel bevestigd

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

It’s happening...‘ Zo kondigden de zes vrienden uit ‘Friends’ op Instagram aan dat de reünie van het zaligste programma ooit er toch eindelijk écht komt!


Het allerbeste nieuws van 2020 is nu al bekend! Onze favoriete serie aller tijden, ‘Friends’ natuurlijk, komt terug op het kleine scherm. Het is helaas geen elfde seizoen of geen langspeelfilm – want hoe meer we van de zes vrienden zien, hoe beter -, maar één speciale aflevering. Die zal uitgezonden worden op HBO Max, en we hopen zó hard dat deze later ook bij ons te zien zal zijn!

Eenmalige special


Het waren de friends zelf die het goede nieuws op hun sociale media bekendmaakten. Ze postten alle zes dezelfde toffe foto uit de oude doos met het alleszeggende onderschrift: ‘It’s happening...’ De geruchten dat er een reünie zou komen, deden al langer de ronde. Deadline schreef begin februari dat alle acteurs een deal hadden getekend voor een eenmalige special. Het was onze grootste wens dat zij de juiste informatie hadden en die komt nu dus in vervulling. Vreugdesprongetje!

De reünie-aflevering zou een promotiestunt zijn voor HBO Max, de nieuwe streamingdienst van HBO die in mei van start gaat in de Verenigde Staten. Aangezien alle hoofdrolspelers HBO Max tagden in hun bericht blijkt dit nu te kloppen. HBO zelf doorbrak ook eindelijk het zwijgen en kondigde officieel aan dat de special er komt. Kevin Reilly van HBO Max vertelde dat hij blij is dat de serie generatie na generatie aanslaat bij de kijkers. ‘In die periode kwamen vrienden samen in real life en deze aflevering moet deze tijdsgeest terug oproepen.’ Hij hintte ook al naar de mogelijke titel van de aflevering, want hij zei: ‘Je zou deze ‘The one where they all got back together’ kunnen noemen.

Deadline wist eerder al te vertellen dat de special een uur lang zou zijn. Het valt nog af te wachten of dit klopt. Maar één ding is zeker: Jennifer AnistonLisa KudrowCourteney CoxMatthew PerryMatt LeBlanc en David Schwimmer kruipen voor één keer nog eens in de huid van hun legendarische personages. De special wordt opgenomen in Stage 24, de Warner Bros. Studio in Burbank, waar de andere tien seizoenen werden ingeblikt en zou in mei op het kleine scherm verschijnen.

Celebs


We zijn trouwens niet de enigen die het hele huis bijeen hebben gekrijst toen we deze ochtend het geweldige nieuws op onze Instagramfeed zagen voorbijkomen. Heel wat celebs zijn even enthousiast als ons. ‘Excuse me?!’, schreef Sarah Hyland. Ashley Benson reageerde met een heleboel emoji’s met hartjes in de ogen. Reese Witherspoon deelde onze mening met haar comment: ‘WHAT???!!! This is the greatest news ever!!’. Ook Alexa Chung kon het niet geloven: ‘OMG’ en zo ging het maar verder.


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '