Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Arturo Holmes via Getty Images

'Wees klaar om te lachen, schreeuwen en headbangen in je popcorn.'

Foo Fighters spelen binnenkort de hoofdrol in hun eigen horrorfilm

Annelies Hart

Waarom zou je alleen muziek maken als je ook in de filmwereld kan treden? Dat moeten de Foo Fighters gedacht hebben, want begin 2022 komt de band uit met haar eigen komische horrorfilm. ‘Wees klaar om te lachen, schreeuwen en headbangen in je popcorn’, aldus Dave Grohl.

De mannen van de Foo Fighters zijn de sterren van een gloednieuwe komische horrorfilm. ‘Studio 666’ komt op 25 februari 2022 naar de cinemazalen. In de film spelen Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Pat Smear, Chris Shiflett en Rami Jaffee de hoofdrollen.

De mannen nemen hun intrek in een landhuis vol gruwelijke rock-‘n-rollgeschiedenis om hun langverwachte tiende album ‘Medicine at Midnight’ op te nemen. Eenmaal in het huis raakt Dave Grohl bezeten met bovennatuurlijke en duistere krachten, die zowel het album als hun levens in gevaar kunnen brengen.

Rock-‘n-rollfilm met een twist

‘Na tientallen jaren van belachelijke videoclips en talrijke muziekdocumentaires over ons, was het eindelijk tijd om het naar een hoger niveau te tillen met een komische horrorfilm’, zei Grohl in een persbericht. ‘We wilden dezelfde magie vastleggen die al onze favoriete rock-’n-rollfilms hebben, maar dan met een twist.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '