Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Heb jij naast 'Klopjacht' en 'De Slimste Mens Ter Wereld' nog een gaatje voor een date met deze toppers?

5 programma’s en een docureeks om deze week mee binnen te blijven

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Elke maandag verzamelen we de leukste kijktips van de week, zodat je je bijna niet kán vervelen. Naast onze wekelijkse dates met onder andere ‘Klopjacht’ en ‘De Slimste Mens Ter Wereld’, houden we vanaf deze week ook een gaatje vrij voor vijf andere programma’s én een nieuwe docureeks.

Hoe Zal Ik Het Zeggen?

Hoe Zal Ik Het Zeggen?

Hoe Zal Ik Het Zeggen?

In het vierde seizoen van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ helpt Jens Dendoncker opnieuw om Vlamingen op een originele manier een boodschap te bezorgen. Alleen is hij dit keer niet alleen! Jeroen Verdick, met wie hij al jaren bevriend is, is zijn sidekick met wie hij het werk verdeelt.

Vanaf 8 november elke maandag om 20u35 op VTM.

Ik Vertrek uit Vlaanderen

Ik Vertrek uit Vlaanderen

Ik Vertrek uit Vlaanderen

In nieuwe afleveringen van ‘Ik Vertrek uit Vlaanderen’ volgen we opnieuw Vlaamse gezinnen die hun dromen najagen in het buitenland. Vanavond leren we Sam en Lieve en hun drie kinderen Eden, Matti en Felan uit Lembeke kennen. Hun droom om een gastenverblijf in Oostenrijk uit te baten, verandert al snel in een nachtmerrie wanneer er enkele zaken helemaal niet in orde blijken te zijn.

Vanaf 8 november elke maandag om 21u40 op VTM 2.

Iedereen Beroemd: Lichtpuntjes

Iedereen Beroemd: Lichtpuntjes

Iedereen Beroemd: Lichtpuntjes

Voor de tweede keer introduceert ‘Iedereen Beroemd’ de rubriek ‘Lichtpuntjes’ waarin mensen die te maken kregen met kanker vertellen welke lichtpuntjes hen erdoor hielpen. In de eerste aflevering van ‘Lichtpuntjes’ maken we kennis met lerares Sabien (44) die drie maanden geleden te horen kreeg dat ze uitgezaaide darmkanker heeft. Het volledige programma vind je hier.

Dinsdag 9 november om 19u40 op Eén.

Eenmaal Andermaal

Eenmaal Andermaal

Eenmaal Andermaal

Jacques Vermeire en Axel Daeseleire bundelen hun liefde voor kunst en antiek en gieten die passie in een nieuw programma ‘Eenmaal Andermaal’. In de uitdaging krijgen ze elk een startkapitaal van 750 euro en de bedoeling is dat ze daarmee unieke stukken op de kop tikken. Daarna moeten ze die items verkopen met de meeste winst.

Vanaf 10 november elke woensdag om 20u40 op VTM.

She’s Lost in Music

She’s Lost in Music

She’s Lost in Music

In het nieuwe programma ‘She’s Lost in Music’ zet Belgische drummer Isolde Lasoen de zes jonge getalenteerde muzikanten Meskerem Mees, Sylvie Kreusch, Stefanie Mannaerts (Brutus & Rumours), Justine Bourgeus (Tsar B), Tessa Dixson en Coely in de schijnwerpers. Ze spreekt met hen over alles wat met muziek te maken heeft.

Vanaf 14 november elke zondag om 21u op Canvas en VRT NU.

Borderline

Borderline

Borderline

In de zesdelige docureeks ontdekken we wat de Europese grenzen met de mensen die erdoor gescheiden, maar ook met de landschappen en gemeenschappen effectief doen. In de eerste aflevering komt de grens tussen Slovenië en Kroatië aan bod. Een groot hek en prikkeldraad lopen dwars door de prachtige Kupa-streek.

Vanaf 14 november elke zondag om 21u50 op Canvas en VRT NU.

Meer kijktips?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '