Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Streamz

Onder meer Jamie-Lee Six, Nora Dari en Sarah-Lynn Clerckx schitteren in deze prent.

TRAILER: influencers proberen aan moordenaar te ontsnappen in Vlaamse horrorfilm ‘FOMO’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

In juni kan je in de bioscoop naar de nieuwe Vlaamse horrorfilm ‘FOMO’ gaan kijken. De cast bestaat uit tien jonge influencers en acteurs die in de film voor hun leven vrezen tijdens een bosspel dat volledig ontspoort.

Influencers die meedoen aan een realityprogramma, het lijkt uit het leven gegrepen, maar in ‘FOMO’ is het pure fictie. Tien populaire jongeren schrijven zich in om mee te doen aan een wedstrijd waarbij ze een wereldreis kunnen winnen. Dit alles wordt gefilmd zodat de kijkers thuis hun favo gezichten ook eens van een andere kant kunnen zien.

Topcast

Stilletjesaan wordt duidelijk dat het zaakje stinkt. Wanneer er plots een gemaskerd figuur opduikt die duidelijk geen goede bedoelingen heeft, is het hek van de dam. Het spel ontspoort volledig en de influencers proberen koste wat het kost hun hachje te redden.

Voor de film werd de crème de la crème van de jonge acteerscène gecast. Zo zien we onder meer Jamie-Lee Six als Paulien, Nora Dari als Aaliyah, Joffrey Anane als Ashon, Nathan Bouts als Toby, Oscar Louis Högström als Lowie, Sarah-Lynn Clerckx als Billie, Leonard Santos als Mauritz, Ayana Doucouré als Luna, Kes Bakker als Charles, Stefan Perceval als Hugo, Gilles Van Hecke als Xander, Steffi Mercie als Cleo en Hariette Sylva als Robin.

Lichtgevende grijns

We krijgen nu de eerste trailer te zien van deze nieuwe prent en die is behoorlijk pittig. We zien alles wat een goede horrorfilm moet bevatten: tranen, paniek, angst en natuurlijk bloed. De vrolijke smiley die centraal staat, is de slechterik van dienst en zijn lichtgevende grijns maakt het plaatje volledig af.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘FOMO’ is vanaf 29 juni te zien in de bioscoop en komt dit najaar ook op Streamz.

Nog meer films waar we naar uitkijken:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '