Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

‘Voor mij ben jij de heldin van de dag’, moedigt hij haar aan.

PREVIEW: Fleur overwint grote angst met Alexander aan haar zijde in ‘Blind Getrouwd’

Dewy De Leeneer

Wie dacht dat de kersverse newlyweds hun hotelkamer niet zouden verlaten, is eraan voor de moeite. De tortelduifjes kiezen voor iets uniekere én avontuurlijkere activiteiten om hun huwelijksreis spannend te maken.

De vier ‘Blind Getrouwd’-koppels gebruiken hun tijd op het Griekse eiland Rhodos om elkaar beter te leren kennen. Alexander en Fleur kiezen ervoor samen te gaan rotsklimmen, ondanks de grote angst voor hoogtes van Fleur. Moedig neemt ze die eerste stappen en klimt ze naar boven, tot ze op een punt komt waar ze de grip verliest en in paniek slaat. Dat ze dan naar beneden kijkt, helpt natuurlijk niet.

Dichter bij elkaar

Alexander probeert zijn kersverse vrouw te kalmeren en moedigt haar aan. Die steun apprecieert Fleur enorm, en ondanks dat ze toch besluit naar beneden af te dalen mag ze over twee dingen erg fier zijn: ze overwon haar hoogtevrees én merkte dat haar man haar steunt wanneer ze in paniek is.

Alexander haalt wel de top, maar geeft Fleur meteen wanneer hij weer op de begane grond staat complimenten: ‘Ik ben fier op jou. Voor mij ben jij de heldin van de dag.’ Fleur merkt op dat elke activiteit hen dichter bij elkaar brengt. ‘Moesten we nu heel de tijd aan het zwembad liggen, zouden we veel minder van elkaar te weten komen’, geeft ze toe.

Kookworkshop en jeepsafari

Ook de andere koppels gaan op zoek naar leuke activiteiten. Emma en Emile kiezen voor de culinaire route en volgen samen een kookworkshop, terwijl Isabelle en Matthieu het eiland ontdekken op jeepsafari. Brecht en Jolien genieten eerst van een ontbijtmand – en van de zon op hun snoet – met de voetjes in het water vooraleer een diepgaand gesprek volgt.

Benieuwd hoe het er verder zit tussen de koppeltjes? Dat zie je vanavond in ‘Blind Getrouwd’ om 20u35 bij VTM en op VTM GO.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '