Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Welke wil jij zien?

MUST SEE: voor deze 5 films spurten wij in mei naar de bioscoop

De weergoden zijn ons de komende weken helaas niet al te goed gezind, dus heb je een perfect excuus om die cocktail night met je vriendinnen in te ruilen voor een avondje cinema. Geen idee welke film je deze maand móet zien? Voor deze 5 toppers rennen wij in mei naar de bioscoop.

Gloria Bell


Gloria Bell

In de zalen vanaf: 1 mei. Genre: drama, romantisch. Met: Julianne Moore, John Turturro.

Gloria is 58 maar voelt zich nog elke dag een prille dertiger opzoek naar de liefde van haar leven. Haar dagen brengt ze misschien door op kantoor, maar haar avonden is ze steevast te vinden op de dansvloer van clubs in Los Angeles. Wanneer ze op een avond Arnold ontmoet, lijkt er een einde te komen aan haar dagen als vrijgezel. Maar hoe ga je om met zo’n nieuwe relatie en met alle bagage van je partner? Onverschrokken en met ongelooflijke levensvreugde gaat Gloria het nieuwe avontuur tegemoet.

Long Shot


Long Shot

Verwacht op: 15 mei. Genre: komedie. Met: Seth Rogen, Charlize Theron.

Charlotte Field (Charlize Theron) is een van de meest invloedrijke vrouwen ter wereld. Ze is een slimme, verfijnde en succesvolle diplomaat met talent voor ... nou ja, eigenlijk alles. Fred Flarsky (Seth Rogen) is een vrijgevochten journalist met talent voor problemen. De twee hebben absoluut niets gemeen, behalve dat zij vroeger zijn babysitter en eerste crush was. Als de twee elkaar na jaren onverwacht weer tegenkomen is Charlotte gecharmeerd van Fred’s zelfspot en de herinneringen aan haar jeugdige idealisme. Terwijl Charlotte zich voorbereidt op haar kandidatuur voor het presidentschap neemt ze, tot ontsteltenis van haar vertrouwde adviseurs, Fred impulsief in dienst als haar speechwriter. Hun onmiskenbare chemie leidt tot een affaire terwijl ze in allerlei gevaarlijke, hilarische en bizarre situaties verzeild raken. Maar de zorgeloze loslippigheid van Fred, uit het verleden en het heden, zouden haar kandidatuur kunnen doen stranden voordat de campagne goed en wel begonnen is ...

Aladdin


Aladdin

Verwacht op: 22 mei. Genre: familie, fantasy, avontuur. Met: Will Smith, Naomi Scott, Billy Magnussen.

Wanneer een charmante straatjongen met de naam Aladdin het hart van de prachtige, mysterieuze en levendige prinses Jasmine wil veroveren, roept hij de almachtige Genie op, de enige die hem drie wensen kan laten doen, waaronder die van het worden van de Prins Ali om beter toegang te krijgen tot het paleis...

Rocketman


Rocketman

Verwacht op: 29 mei. Genre: biografie, muziek. Met: Taron Egerton, Jamie Bell.

Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service, Sing) is Elton John in de nieuwe bioscoopfilm ‘Rocketman’, een musical fantasy gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest in het begin van zijn muziekcarrière. In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij die worden gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton. Rocketman vertelt het inspirerende verhaal over een small-town boy die uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur.

Godzilla: King of Monsters


Godzilla

Verwacht op: 29 mei. Met: Vera Farmiga, Charles Dance, Millie Bobby Brown, Sally Hawkins.

Het nieuwe verhaal volgt de heldhaftige daden van het cryptozoölogische instituut ‘Monarch’. De leden nemen het op tegen immens grote monsters, waaronder de machtige Godzilla, die in botsing komt met Mothra, Rodan en zijn grootste aartsvijand: de driekoppige koning Ghidorah. Wanneer deze eeuwenoude monsters – waarvan werd gedacht dat het enkel mythische wezens waren – weer opstaan, strijden ze allemaal om de macht, waardoor het bestaan van de mensheid in gevaar komt.

[td_smart_list_end]

Bron: Kinepolis België


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '