Home Lifestyle Film ‘La La Land’, ‘The Great Gatsby’ en 13 andere toppers die in...

‘La La Land’, ‘The Great Gatsby’ en 13 andere toppers die in mei naar Netflix komen

Een muzikale Ryan Gosling, een ravissante Jennifer Lawrence en een mysterieuze DiCaprio.

Het is voorlopig weer even gedaan met het mooie weer, dus kunnen we opnieuw onbeschaamd Netflix kijken. En laat het voor één keer niet erg zijn dat je de deur niet uit kan, want de streamingdienst vuurt naast ‘La La Land’ en ‘The Great Gatsby’ nog een heleboel andere toppers op ons af in mei.

Een zingende Ryan Gosling aan de zijde van Emma Stone in ‘La La Land‘, een mysterieuze Leonardo DiCaprio in ‘The Great Gatsby‘ en de langverwachte Netflix Original ‘Dumplin’‘ met Jennifer Aniston. Het is slechts een greep uit het aanbod dat Netflix in mei op ons afvuurt. Benieuwd welke films en series je volgende maand nog meer op de streamingdienst mag verwachten? Kijk dan snel hieronder!

1 / 15
‘Dumplin”
‘Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’
‘The Last Summer’
‘Wine Country’
‘Dead to Me’
‘Ocean’s Twelve’
‘Trainwreck’
‘Easy’, seizoen 3
‘The Society’
‘The Great Gatsby’
‘WHAT / IF’
‘La La Land’
‘Mother!’
‘How to Sell Drugs Online (Fast)’
‘Good Girls’, seizoen 2
‘Dumplin”
‘Dumplin”

Dumplin’ (Danielle Macdonald) is de plussize tienerdochter van een voormalige beautyqueen (Jennifer Aniston), die zich uit protest aanmeldt voor de missverkiezing van haar moeder. Het is een opstand die al snel escaleert wanneer andere deelnemers in haar voetstappen treden en een revolutie teweegbrengen. Vanaf 3 mei op Netflix.

‘Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’
‘Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’

Een kroniek van de misdaden van Ted Bundy vanuit het perspectief van Liz, Teds ex-vriendin, die jarenlang weigerde de waarheid over hem te geloven. We zien een verrassende Zac Efron in de hoofdrol. Vanaf 3 mei op Netflix.

‘The Last Summer’
‘The Last Summer’

Met verschillende elkaar kruisende verhalen volgt ‘The Last Summer’ een groep recent afgestudeerden van de middelbare school terwijl ze zich een weg banen door de laatste zomer voordat ze gaan studeren. Terwijl de jongeren worstelen met verloren en gevonden liefdes, vriendschappen vormen in onverwachte omstandigheden en meer controle krijgen over de relatie met ouders, bepalen ze uiteindelijk wie ze zullen zijn en wat ze zullen doen wanneer ze op de afgrond van de volwassenheid staan. Vanaf 3 mei op Netflix.

‘Wine Country’
‘Wine Country’

Ter ere van Rebecca’s (Rachel Dratch) vijftigste verjaardag plant Abby (Amy Poehler) een pittoresk Napa Valley-uitje met hun beste vrienden. Maar terwijl de alcohol rijkelijk vloeit, komen de onzekerheden uit het echte leven naar boven en beginnen de vrouwen te twijfelen aan hun vriendschap en de toekomst. Dit is een hilarische en oprechte komedie die je uiteraard het best kijkt met een glaasje wijn in de hand. Vanaf 3 mei op Netflix.

‘Dead to Me’
‘Dead to Me’

Jen (Christina Applegate) is een bittere weduwe die vastbesloten is om de recente moord op haar man op te lossen. Judy (Linda Cardellini) is een optimistische vrije ziel die onlangs haar eigen tragische verlies heeft geleden. Wanneer de twee elkaar ontmoeten in een support group, worden ze de beste vrienden, ondanks hun tegenstrijdige persoonlijkheden. Maar terwijl ze band scheppen bij een paar flessen wijn, koekjes en een gedeelde affiniteit voor ‘The Facts of Life’, probeert Judy Jen wanhopig te beschermen tegen een schokkend geheim dat haar leven zou kunnen vernietigen. De verslavende, donkere comedyreeks (van de maker van ‘2 Broke Girls’) is vanaf 3 mei te zien op Netflix.

‘Ocean’s Twelve’
‘Ocean’s Twelve’

De klassieker der klassiekers, met een reeks topacteurs in de hoofdrol. Danny Ocean en zijn handlangers moeten ook in deze ‘Ocean’s’-film casinokluizen in Las Vegas leeghalen, maar dat loopt niet van een leien dakje. Vanaf 2 mei op Netflix.

‘Trainwreck’
‘Trainwreck’

Van de maker van ‘Bridesmaids’ lanceert Netflix nu ‘Trainwreck’. Een hilarische Amy Schumer moet al sinds ze klein was, van haar vader horen dat monogamie niet realistisch is, dus leeft ze als jongvolwassene onder het motto van haar vader. Tot ze valt voor een charmante en succesvolle sportarts… Vanaf 6 mei op Netflix.

‘Easy’, seizoen 3
‘Easy’, seizoen 3

Het herkenbare ‘Easy’ is al aan zijn derde seizoen en volgt ook daarin verschillende personages die zich door het moderne doolhof van liefde, seks, technologie en cultuur wagen. Hierin zie je een cast die bestaat uit onder anderen Orlando Bloom, Jake Johnson en Emily Ratajkowski, dus het is een serie die je zeker niet mag missen! Het derde seizoen vind je vanaf 10 mei op Netflix.

‘The Society’
‘The Society’

The Society’ draait rond een groepje tieners die op mysterieuze wijze getransporteerd worden naar een kopie van hun vertrouwde dorp. Hun ouders zijn nergens te bespeuren, maar de jongeren hebben al snel door dat die vrijheid niet zonder gevaar is. Om uit te zoeken wat er met hen gebeurd is en om weer een weg naar huis te vinden, moeten ze bepaalde verbonden sluiten. Voor liefhebbers van ‘Élite’ en ‘You’. Vanaf 10 mei op Netflix.

‘The Great Gatsby’
‘The Great Gatsby’

In het lijstje van films die je gezien móét hebben: het wondermooie ‘The Great Gatsby’. De film werd gebaseerd op de gelijknamige roman van F. Scott Fitzgerald en vertelt het verhaal van Nick Carraway (Tobey Maguire), die in het New York van de roaring twenties terechtkomt. Hij belandt er in de wereld van de mysterieuze miljonair Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio) en besluit een verhaal te schrijven over het fascinerende leventje waarin hij terechtgekomen is. Een verhaal vol onmogelijke liefdes, dromen en tragedies. Vanaf 18 mei op Netflix.

‘WHAT / IF’
‘WHAT / IF’

De duistere thrillerserie ‘WHAT / IF’ draait om morele kwesties en laat zien wat er gebeurt als men normen en waarden laat varen. In het eerste seizoen van de Netflix Original-serie ontvangt een onvermogend pasgetrouwd stel uit San Francisco een lucratief maar dubieus voorstel van een mysterieuze vrouw. Naast Renée Zellweger zien we ook ‘Glee’-acteur Blake Jenner in de serie schitteren. Vanaf 24 mei op Netflix.

‘La La Land’
‘La La Land’

Heb je het wondermooie ‘La La Land’ nog niet gezien? Goed nieuws: de muzikale film met Ryan Gosling en Emma Stone in de hoofdrol komt op 25 mei naar Netflix. De film vertelt het verhaal van de beginnende actrice Mia en de jazzmuzikant Sebastian. De twee worstelen om hun dromen waar te maken, maar dat blijkt geen makkelijke opdracht te zijn, zeker niet omdat hun prille relatie daardoor op het spel komt te staan.

‘Mother!’
‘Mother!’

Deze psychologische thriller van de maker van ‘Black Swan’ en ‘Requiem for a Dream’ vertelt het verhaal van een jong stel wiens relatie op de proef wordt gesteld wanneer een ongenodigde gast in hun huis verschijnt. In de hoofdrollen: Jennifer Lawrence en Javier Bardem. Vanaf 31 mei op Netflix.

‘How to Sell Drugs Online (Fast)’
‘How to Sell Drugs Online (Fast)’

Hoe win je je vriendin terug van de dealer op school? Voor Moritz is het antwoord duidelijk: nóg betere drugs verkopen. Samen met zijn beste vriend Lenny lanceert hij vanuit zijn slaapkamer iets wat onverwacht een succesvolle online drugsmarkt kan worden genoemd. De twee worden al snel geconfronteerd met de standaardproblemen van het drugrijk: voldoen aan de vraag, kwaliteitscontroles en ondertussen vooral niet betrapt worden. Een modern verhaal over verloren liefde, de hoogte- en dieptepunten van vriendschap en de obstakels van het opgroeien. Vanaf 31 mei op Netflix.

‘Good Girls’, seizoen 2
‘Good Girls’, seizoen 2

Drie voorstedelijke moeders orkestreren in het eerste seizoen van ‘Good Girls’ een overval op een plaatselijke supermarkt om financieel uit het slop te raken en onafhankelijk te worden. En dat doen ze samen. Bel je vriendinnen, zet de popcorn klaar en stem vanaf 31 mei af op Netflix. Wij zijn benieuwd wat seizoen 2 voor ons in petto heeft!

Lees ook: